Neler Yeni

TPM Yönetim Konsolu Desteklenmiyor hatası

Aykut D.

80+ Gold

blok3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hako Kaya
Tpm 2.0 w11 için gerekli w10 da bu hatayı almamanız gerekiyor hatanız farklı br hata .
Hayır Valorant artık her sistemde TPM 2.0 ve Secure Boot açma zorunluluğu getirdi ama üstteki fotoğraftaki gibi TPM'i bozunca girilebiliyor oyuna
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format atmak en iyi yol .
Hayır hocam çözülmüyor öyle ben Valorant'tan bağımsız soruyorum TPM 2.0'ı nasıl konudaki fotoğraftaki gibi bozabilirim Valorant'ı unutun.

Aykut D.

80+ Gold

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Hayır Valorant artık her sistemde TPM 2.0 ve Secure Boot açma zorunluluğu getirdi ama üstteki fotoğraftaki gibi TPM'i bozunca girilebiliyor oyuna

Hayır hocam çözülmüyor öyle ben Valorant'tan bağımsız soruyorum TPM 2.0'ı nasıl konudaki fotoğraftaki gibi bozabilirim Valorant'ı unutun.
tpm 2.0'ı bozmaktan kastınız tam olarak nedir

blok3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hako Kaya
Bu da benim sistem görüntülerim:
vTmbemS.png

RIprCFT.png

Hocam ben bunlara baktım zaten bunların hiçbirinde sorduğum sorunun cevabı yok valorantı unutun diyorum konudaki gibi TPM'i bozmak istiyorum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Bu forum böyle tanıdık biri olsa hemen mesaj yapıştırıyorlar da kimse tanımayınca yardım zor.

Aykut D.

80+ Gold
Bu da benim sistem görüntülerim:
vTmbemS.png

RIprCFT.png

Hocam ben bunlara baktım zaten bunların hiçbirinde sorduğum sorunun cevabı yok valorantı unutun diyorum konudaki gibi TPM'i bozmak istiyorum.
Riot'a ticket atın .

blok3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hako Kaya
tpm 2.0'ı bozmaktan kastınız tam olarak nedir
Konudaki gibi hocam bakın:

Benim TPM:
RIprCFT.png

Arkadaşımın TPM:
ek6m39e.png

Ben alttaki arkadaşımın TPM'i gibi yapmak istiyorum bu kadar. Yönetim konsolu yüklenemiyor hatasını nasıl alırım onu araştırıyorum.

Eveet geldik babaların tükendiği yere hadi bakalım ödül koyuyorum para ödülü TPM'i üstteki gibi yapacak arkadaşlara para ödülü koyuyorum.

Son düzenleme:

NZXT

80+ Bronze
Üstteki attığınız sslerde tpm desteklemiyor yazıyor zaten desteklemiyorsa açamassınız.
1706630893450.png

FurkanIIy

80+ Bronze
Dostum davranışımda bir şey yok sen içini ferah tut günlerdir konuya 20 kere bump attım 1 allahın kulu gelip yardımcı olmadı illa böyle bi konu açmam mı gerekti sizin gibi bilgili insanların gelip yardımcı olması için kötü bir şey mi istiyorum ben sizden yapmayın ayıptır günahtır.
Hocam bak benim de bu forumda attığım konulara cevap alamadığım oldu. Bir nevi haklı olabilirsin fakat cevap veren yoksa uğraşmanın anlamı yok. Git yeşil foruma da konu aç (yazım kurallarına dikkat ederek :D) veya yabancı forumlara bak. Uğraşmanın bir anlamı yok

NZXT

80+ Bronze
Hocam bak benim de bu forumda attığım konulara cevap alamadığım oldu. Bir nevi haklı olabilirsin fakat cevap veren yoksa uğraşmanın anlamı yok. Git yeşil foruma da konu aç (yazım kurallarına dikkat ederek :D) veya yabancı forumlara bak. Uğraşmanın bir anlamı yok
üye az ondan böyle
1706631627854.png

FurkanIIy

80+ Bronze
İngilizce bilmediğini varsayarak, yabancı forumlara nasıl bakabileceğin hakkında kısa bir rehber hazırlıyorum.
1- deepl.com'a girip "TPM 2.0 desteklemeyen anakartla valorant nasıl oynarım" yazıyorum.
11.jpg

2- "How to play valorant with a motherboard that doesnt support TPM 2.0" metnini kopyalayıp google'a yapıştırıyorum.
1706631605914.png

3- Ufak çaplı bir araştırma yapıyorum. Ve 2 sonuç buluyorum. Birisinde "
Playing Valorant will need to enable TPM 2.0 and secure boot under windows 11 OS, you have to check that your motherboard is support TPM 2.0 system.

(NOTE: If your system unable to support TPM2.0, the only way that you can play Valorant is change your windows to older version as windows 10.)" diyor. İkincisinde ise "
Can I add TPM 2.0 to my motherboard?

A TPM chip can be added if the motherboard has a slot." Yazıyor. Ufak çaplı araştırmam bitti ve anladım ki anakartın desteklemiyorsa TPM 2.0 etkinleştirilemez. Eklemen veya anakartını değiştirmen lazım.

Ekler

• 1706631759977.png
    1706631759977.png
    98.2 KB · Hit: 24
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,777
Üyeler
161,135
Son üye