Aykut D.
80+ Gold
Format atmak en iyi yol .Tpm 2.0 w11 için gerekli w10 da bu hatayı almamanız gerekiyor hatanız farklı br hata .
Format atmak en iyi yol .Tpm 2.0 w11 için gerekli w10 da bu hatayı almamanız gerekiyor hatanız farklı br hata .
Hayır Valorant artık her sistemde TPM 2.0 ve Secure Boot açma zorunluluğu getirdi ama üstteki fotoğraftaki gibi TPM'i bozunca girilebiliyor oyunaTpm 2.0 w11 için gerekli w10 da bu hatayı almamanız gerekiyor hatanız farklı br hata .
Hayır hocam çözülmüyor öyle ben Valorant'tan bağımsız soruyorum TPM 2.0'ı nasıl konudaki fotoğraftaki gibi bozabilirim Valorant'ı unutun.Format atmak en iyi yol .
tpm 2.0'ı bozmaktan kastınız tam olarak nedirHayır Valorant artık her sistemde TPM 2.0 ve Secure Boot açma zorunluluğu getirdi ama üstteki fotoğraftaki gibi TPM'i bozunca girilebiliyor oyuna
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır hocam çözülmüyor öyle ben Valorant'tan bağımsız soruyorum TPM 2.0'ı nasıl konudaki fotoğraftaki gibi bozabilirim Valorant'ı unutun.
Hocam ben bunlara baktım zaten bunların hiçbirinde sorduğum sorunun cevabı yok valorantı unutun diyorum konudaki gibi TPM'i bozmak istiyorum.
Windows 10'da Valorant TPM 2.0 hatası veriyor
Windows 10 kullanmama rağmen Valorant'a girmeye çalıştığımda TPM 2.0 hatası alıyorum. Valorant'ın sitesinde şöyle bir açıklama buldum: "en iyi seçenek BIOS modunu UEFI olarak değiştirip TPM 2.0'ı etkinleştirmek. Eğer bu özellikler bilgisayarında kullanılamıyorsa sanallaştırma tabanlı güvenlik...www.technopat.net
Ben sorduğum hiç bir teknik soruda cevap alamıyorum vallaBu forum böyle tanıdık biri olsa hemen mesaj yapıştırıyorlar da kimse tanımayınca yardım zor.
Riot'a ticket atın .Bu da benim sistem görüntülerim:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben bunlara baktım zaten bunların hiçbirinde sorduğum sorunun cevabı yok valorantı unutun diyorum konudaki gibi TPM'i bozmak istiyorum.
Konudaki gibi hocam bakın:tpm 2.0'ı bozmaktan kastınız tam olarak nedir
Hocam bak benim de bu forumda attığım konulara cevap alamadığım oldu. Bir nevi haklı olabilirsin fakat cevap veren yoksa uğraşmanın anlamı yok. Git yeşil foruma da konu aç (yazım kurallarına dikkat ederek ) veya yabancı forumlara bak. Uğraşmanın bir anlamı yokDostum davranışımda bir şey yok sen içini ferah tut günlerdir konuya 20 kere bump attım 1 allahın kulu gelip yardımcı olmadı illa böyle bi konu açmam mı gerekti sizin gibi bilgili insanların gelip yardımcı olması için kötü bir şey mi istiyorum ben sizden yapmayın ayıptır günahtır.
üye az ondan böyleHocam bak benim de bu forumda attığım konulara cevap alamadığım oldu. Bir nevi haklı olabilirsin fakat cevap veren yoksa uğraşmanın anlamı yok. Git yeşil foruma da konu aç (yazım kurallarına dikkat ederek ) veya yabancı forumlara bak. Uğraşmanın bir anlamı yok