Neler Yeni

TR de Oyuncu Olmak 😢( En azindan Derdimizi Soyleyelim)

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
TR de Bir oyun artık 1000 TL den Aşagı çıkış yapmiyor Allah aşkına Buna Bir Çare Bulalim oyun oynamak bir lux olmamali

Dostlar Allah aşkına Twtr da Beraberce Birseyler yapalim Valla artik İp koptu gidiyor En azindan sesimizi Cikartmaya calisalim

#TRdeOyuncuOlmak 😢
oyunu almak ayrı bir dert bilgisayarı ve ekipmanları almak ayrı bir problem

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Tavsiyem:
İlkokul hayat bilgisi kitabını aç ve temel ihtiyaç ile istekler konusunu okuman.
Barınma , giyinme ve yemek hayatta kalmak için temel ihtiyaçtır , oyunda insan gibi yaşamak için temel ihtiyaçtır siz hiçbir zaman insan gibi yaşayamadığınız için bunu temel ihtiyaçtan saymamanız çok normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,153
İsim
Murat Orhan
Lan dizi oyunculuğu sanıp girdim

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
oyun ne yahu

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Oyun oynamak temel ihtiyaç filan değildir. İstektir.
Eğlenmek insan için temel bir ihtiyaçtır sen bunu temel ihtiyaç olarak gormuyosan hayvan gibi yaşamaya devam edebilirsin ama ben insan gibi yaşayıp istediğimce eğlenmek,gezmek istiyorum

Farway

80+ Silver
İnsanlar açlıktan kümeslerde yaşıyor ve buna 3k kira veriyor derdimiz oyun mu gerçekten? Arkadaşlar lütfen sığ düşüncelerden çıkıp geniş bir düşünceye girin ve sesinizi başı yani millete değiştirmeye yorun.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Barınma , giyinme ve yemek hayatta kalmak için temel ihtiyaçtır , oyunda insan gibi yaşamak için temel ihtiyaçtır siz hiçbir zaman insan gibi yaşayamadığınız için bunu temel ihtiyaçtan saymamanız çok normal.

senin ne haddine de bana insan gibi yaşayamamış diyon?

Temel ihtiyaç olduğunu senin gibi pc başında kalçasını kaldırmayan biri der zaten anca.

The Batman

80+ Silver
İnsanlar açlıktan kümeslerde yaşıyor ve buna 3k kira veriyor derdimiz oyun mu gerçekten? Arkadaşlar lütfen sığ düşüncelerden çıkıp geniş bir düşünceye girin ve sesinizi başı yani millete değiştirmeye yorun.
İnsanlar açlıktan kümeste yaşıyorsa git bunu sebep olanlara konuş helal para ile adam isterse 50k PC alır kimseyi bağlamaz

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şöyle adamları görünce çıldırıyorum sizin göreviniz insanların temel ihtiyaçlarını belirlemek değil sağlıklı piyasa dengesini kurmak kişi neye ihtiyacı olduğunu kendi belirler
Kardeş benimle muhattap olma. Kaç kere beni etiketledin muhattpa olmuyorum benimle MUHATTAP OLMA!

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Şöyle adamları görünce çıldırıyorum sizin göreviniz insanların temel ihtiyaçlarını belirlemek değil sağlıklı piyasa dengesini kurmak kişi neye ihtiyacı olduğunu kendi belirler
Bunlarin temel ihtiyaç dedikleri şey hayatta kalmak için gereken şeyler ve buna sukrediyolar ya. Yaşamakla ilgili fikirleri bile yok sadece karnım doyuyo çok şükür demeyi biliyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,707
Son üye
oilkuyty987
Top Bottom