Neler Yeni

TR de Oyuncu Olmak 😢( En azindan Derdimizi Soyleyelim)

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
senin ne haddine de bana insan gibi yaşayamamış diyon?

Temel ihtiyaç olduğunu senin gibi pc başında kalçasını kaldırmayan biri der zaten anca.
Evet oyun temel ihtiyaç değildir ama EĞLENMEK temel bir ihtiyaçtır bunu anla artık

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege

The Batman

80+ Silver
Bunlarin temel ihtiyaç dedikleri şey hayatta kalmak için gereken şeyler ve buna sukrediyolar ya. Yaşamakla ilgili fikirleri bile yok sadece karnım doyuyo çok şükür demeyi biliyolar
Daha dün biri sosya medyadan hep küfür ediyor hemde yasal olarak yargılanacaksın diyor bu cahil kitleden yeminle yoruldum

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Çıldırdı sabahtan akşama kadar totosunu büyüten asosyal bebekcikler.
İnsanların başka seçeneği mi var? Dışarı cikiyosun en normal mekanda bile çay 10lira kahveler 25-30liradan basliyo bir şey yemek istese en az 50-60lirayi gözden çıkarması gerekiyo ne oneriyosun onu yapalım bari

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İnsanların başka seçeneği mi var? Dışarı cikiyosun en normal mekanda bile çay 10lira kahveler 25-30liradan basliyo bir şey yemek istese en az 50-60lirayi gözden çıkarması gerekiyo ne oneriyosun onu yapalım bari
Ağlama. Hadi yat uyu.
Saygısız.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Ağlama. Hadi yat uyu.
Saygısız.
Laf bulamayınca sizin gibilerin tek dediği şey bu zaten. Ciddi ciddi saygı çerçevesinde soruyorum sana ne yapalım diye sen diyosun ki ağlama. Sen gerçekten çok saygılı olduğunu ve bizim sana saygısız davrandığımizi mi dusunuyosun? Yazık

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Laf bulamayınca sizin gibilerin tek dediği şey bu zaten. Ciddi ciddi saygı çerçevesinde soruyorum sana ne yapalım diye sen diyosun ki ağlama. Sen gerçekten çok saygılı olduğunu ve bizim sana saygısız davrandığımizi mi dusunuyosun? Yazık
Çok saygılısınn ki 2 kez hadsiz davranışta bulundun sana hiçbir şekilde argo yapmama rağmen.

1" İnsan olan eğlenir tarzındaki cümlen sonrasında hayvan geçiyordu"

2"Zekası seviyesi olana saygılıyım "tarzı cümlen.

Sen bu seviyede takıl.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Çok saygılısınn ki 2 kez hadsiz davranışta bulundun sana hiçbir şekilde argo yapmama rağmen.

1" İnsan olan eğlenir tarzındaki cümlen sonrasında hayvan geçiyordu"

2"Zekası seviyesi olana saygılıyım "tarzı cümlen.

Sen bu seviyede takıl.
1) Bir insan olarak yaşamak isteyen kişi eğlenmeyi temel ihtiyac kabul eder demişim kişisel olarak sana argo kullanmış miyim?
2) Zeka seviyesi yeterli olana edepliyim demişim sana karşı edepsiz olduğumu dusunuyosan bu senin kendini görüş biçimin
Yani ben sana argo bir şey demedim imali cümleler kurdum sen de alindin

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
şakamısın reis :D insanların arzu ve istekleri olmadan yaşamış sayılar mı adam özel jet istemiyor akşamn kafasını dişnlemek istiyor
Barınma , giyinme ve yemek hayatta kalmak için temel ihtiyaçtır , oyunda insan gibi yaşamak için temel ihtiyaçtır siz hiçbir zaman insan gibi yaşayamadığınız için bunu temel ihtiyaçtan saymamanız çok normal.
Eğlenmek insan için temel bir ihtiyaçtır sen bunu temel ihtiyaç olarak gormuyosan hayvan gibi yaşamaya devam edebilirsin ama ben insan gibi yaşayıp istediğimce eğlenmek,gezmek istiyorum
Şöyle adamları görünce çıldırıyorum sizin göreviniz insanların temel ihtiyaçlarını belirlemek değil sağlıklı piyasa dengesini kurmak kişi neye ihtiyacı olduğunu kendi belirler
Bunlarin temel ihtiyaç dedikleri şey hayatta kalmak için gereken şeyler ve buna sukrediyolar ya. Yaşamakla ilgili fikirleri bile yok sadece karnım doyuyo çok şükür demeyi biliyolar
olum siz ne konuşuyonuz la 100 kilo 160 boy toplum içine çıkamayan eliyle evli cocuklar sizi :D

gelmişler barınma beslenme gibi şeylerle oyun oynamayı yan yana koymuşlar. bir de adama yaptığı yorum yüzünden hayvan muamelesi göstermişsiniz. hayırdır la size liseli tayfa büyüdünüz de adam mı oldunuz :D

Top Bottom