Neler Yeni

TR de Oyuncu Olmak 😢( En azindan Derdimizi Soyleyelim)

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Eksjsoheisehdkdjh çok komiksin cidden bir daha oku bakalım ben oyunla barinmayi aynı yere mi koymuşum? Bir insan nasıl açsa barinamiyosa ben bu insana yasiyo demem anca hayatta kalabiliyo derim. Aynı şey eğlence için de geçerli barinabiloyosa ama eglenemiyosa o insan da yasamiyodur benim için. Sen hayata sadece barinip karın tokluğuna yıllarca çalışıp ölmek için mi geldin? Eğlenmek gerekli değil mi senin için? İntiharların çoğu insanların eğlenme imkanının olmamasından kaynaklanir bilgin olsun
olum bos konusma lan intiharların sebebi eğlence eksikliği değil geçim sıkıntısı geçim sıkıntısı da para kaynaklı olur. para sıkıntısı da sadece oyun sektöründe değil, pazarda markette her yerde olan bir durum. oyunları bu kadar gözünüzde yüceltmeyin. bilgisayar ile olan bağınız onun fişini çekene kadardır. ondan sonraki hayat gerçek hayattır. siz eğer oyun oynamayı yaşamak sanıyorsanız velet falan olmalısınız

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
başka eğlenme yöntemleri bulun oyun oynamak dışında zaten bie süre sonra eğlenmeye vaktiniz kalmayacak
Başka eğlenme yöntemleri bulalım ve bir süre sonra eğlenmeye vaktimiz kalmasin? İşte eğlenmeye vaktinin kalmaması iyi bir şey mi sence? Bir sürü eğlenme yöntemi var zaten dışarı çıkmak spora gitmek yürümek koşmak satranç oynamak herkese göre değişir ama eğlenmek hayattaki en önemli seylerdendir

PermaAir

80+
TR'de oyuncu olmak diye başlık açarsanız iyice linçlenirsiniz özellikle Twitter ortamında maalesef. (Twitter hep linç edenlerin olduğu bir ortam olduğundan oyun oynayacağınıza ders çalışın diye iyice baskı yeriz.)

Onun yerine bilgisayar, Arduino, Raspberry, tablet, leptop gibi günümüzde alınması kolay olay ürünlerin ülkemizde de alınması kolay bir şekilde almayı istemeliyiz. Arduino kitler 20 lira idi zamanında ve bozulunca bile amaan yenisini alırım diyebiliyordun. Şimdi bozulsa klon UNO'ların bile fiyatları uçmuş durumda. Böyle bir fiyat artışı durumunda insan kendini nasıl geliştirmek istesin? Raspberry, bilgisayar ya da benzeri şeylere girmiyorum bile. Hadi günümüzde en temel ihtiyaç sayılan telefonun bile en ucuzunu almaya çalışıp redmilerle kendimizi avutmaya çalışıyoruz. Halbuki bu telefonlar 200$ altı en ucuz telefonlar.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
ilkay çam
Başka eğlenme yöntemleri bulalım ve bir süre sonra eğlenmeye vaktimiz kalmasin? İşte eğlenmeye vaktinin kalmaması iyi bir şey mi sence? Bir sürü eğlenme yöntemi var zaten dışarı çıkmak spora gitmek yürümek koşmak satranç oynamak herkese göre değişir ama eğlenmek hayattaki en önemli seylerdendir
senin için temel ihtiyaçmış sen bul başka yöntemi senin imkanın el vermiyorsa pc almaya oyun almaya başka yöntem bul benim için temel ihtiyaç değil olmasa da olur

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
olum bos konusma lan intiharların sebebi eğlenmek değil geçim sıkıntısı geçim sıkıntısı da para kaynaklı olur. para sıkıntısı da sadece oyun sektöründe değil, pazarda markette her yerde olan bir durum. oyunları bu kadar gözünüzde yüceltmeyin. bilgisayar ile olan bağınız onun fişini çekene kadardır. ondan sonraki hayat gerçek hayattır. siz eğer oyun oynamayı yaşamak sanıyorsanız velet falan olmalısınız
İntiharların sebebi geçim sıkıntısı evet ama sen şimdi kimsenin eglenemedigi için baskı gördüğü için intihar etmediğini mi dusunuyosun? Son 1ayda kaç tane genç intihar etti? Geçim sıkıntısı olduğunu bende biliyorum ve çok mühim bir konu ama insanlar eglenemedigi için hayatı yaşamaya değer bulmuyorlar ben hayattayken sıkılıyorum yasamiyim ne gerek var ki diyolar. Ayrıca eglenememeyle geçim sıkıntısı zaten birbirine bağlı şeyler ben burda bilgisayardan bahsetmiyorum EGLENMEKten bahsediyorum

.RBO.

80+ Silver
Eksjsoheisehdkdjh çok komiksin cidden bir daha oku bakalım ben oyunla barinmayi aynı yere mi koymuşum? Bir insan nasıl açsa barinamiyosa ben bu insana yasiyo demem anca hayatta kalabiliyo derim. Aynı şey eğlence için de geçerli barinabiloyosa ama eglenemiyosa o insan da yasamiyodur benim için. Sen hayata sadece barinip karın tokluğuna yıllarca çalışıp ölmek için mi geldin? Eğlenmek gerekli değil mi senin için? İntiharların çoğu insanların eğlenme imkanının olmamasından kaynaklanir bilgin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senden çok daha sosyal olduğuma eminim nerdeyse her akşam arkadaslarimla dışarı cikiyorum ve eğlenmek temel ihtiyaç dediğim için asosyal mi oluyorum? Bakın kaç mesajdır diyorum ki oyun oynamak temel ihtiyaç degildir ama EGLENMEK temel ihtiyaçtır. 1saattir bunu anlatmaya çalışıyorum
Eğlenmek ihtiyaç olur yoksa kafadan tırlatırsın ben havada özel jetleri çarpıştırarak eğleniyorum hadi yoksa mutsuzluktan kafayı yerim ama şunu düşün şu dönemde oyun hadi 2 gün oynama süresi olsun oyunlar 200-2k😀 arası iken örn ben vücut geliştirerek eğleniyorum psikolojimi düzeltiyorum günlük faydalarını saysam yarım saat sürer bunu için aylık min 800 tl ye ihtiyacın var ki bunu bile bir öğrenci karşılayamaz sen diyorsunki hadi bir oyuncu ay içinde 3 tane oyun oynasın ki az söyledim zaten 2k ya yakın fiyat oluyor elde ettiğin şey ne EĞLENDİM anlık zevk yaşadım neye benziyor bu bağımlılık yapan alışkanlıklar maddeler gibi değilmi
Dediğim şey GAMERLER için
Haftada belki 2 saat oyun oynayan insanlar için değil

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
senin için temel ihtiyaçmış sen bul başka yöntemi senin imkanın el vermiyorsa pc almaya oyun almaya başka yöntem bul benim için temel ihtiyaç değil olmasa da olur
Yav bilgisayar benim için de temel ihtiyaç degil zaten ama bu ülkede eğlenmeye çıkıp dışarda bir çay icmeye bile imkanı yetmeyen o kadar fazla insan var ki dediğim gibi PC temel ihtiyaç değil zaten olmasa da olur bir eğlence aracıdır bilgisayar. Eğlence ihtiyaç bilgisayar eğlence aracıdır. Aynı yürüyüş yapmak gibi

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ayrıca eglenememeyle geçim sıkıntısı zaten birbirine bağlı şeyler
hiçbir alakaları yok. yurt dışında yaşamıyorsun, türkiyede yaşıyorsun. türkiyede insanlar 1 ev 1 araba sahibi olunca hayatları zaten güllük gülistanlık oluyor. 1 ev 1 araba sahibi olamayanlar zaten çoğunlukla intihar edenler. Ayrıca genç yaşta intihar edenlerin de intihar sebepleri eğlenememekten değil. bazen bazı insanların karşısındakini ***** sandığını falan düşünüyorum ama öyle değiliz. sizin için hayat NPC gibi gezinmek olabilir, oyun dünyanız sizin için kutsal olabilir ama gerçek hayat öyle bir yer değil. eğlenememekten ötürü intihar etmiyor insanlar. Haklı çıkmak için saçma sapan unrealistic olayları ortaya argüman gibi sunmayın. bilgisayar oyunları zamlandı adamım intihar etmeliyim eğlenemiyorum darlıyorlar beni

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Eğlenmek ihtiyaç olur yoksa kafadan tırlatırsın ben havada özel jetleri çarpıştırarak eğleniyorum hadi yoksa mutsuzluktan kafayı yerim ama şunu düşün şu dönemde oyun hadi 2 gün oynama süresi olsun oyunlar 200-2k😀 arası iken örn ben vücut geliştirerek eğleniyorum psikolojimi düzeltiyorum günlük faydalarını saysam yarım saat sürer bunu için aylık min 800 TL ye ihtiyacın var ki bunu bile bir öğrenci karşılayamaz sen diyorsunki hadi bir oyuncu ay içinde 3 tane oyun oynasın ki az söyledim zaten 2k ya yakın fiyat oluyor elde ettiğin şey ne EĞLENDİM anlık zevk yaşadım neye benziyor bu bağımlılık yapan alışkanlıklar maddeler gibi değilmi
Dediğim şey GAMERLER için
Haftada belki 2 saat oyun oynayan insanlar için değil
Eglenebiliyosan ne mutlu sana ben de eglenebiliyorum çünkü imkanlarım yetiyo buna ama bunu yapamayan insanlar da var. Hocam aslında aynı şeyi savunuyoruz tartışmaya gerek yok artık konu çok uzadı

.RBO.

80+ Silver
Yav bilgisayar benim için de temel ihtiyaç degil zaten ama bu ülkede eğlenmeye çıkıp dışarda bir çay icmeye bile imkanı yetmeyen o kadar fazla insan var ki dediğim gibi PC temel ihtiyaç değil zaten olmasa da olur bir eğlence aracıdır bilgisayar. Eğlence ihtiyaç bilgisayar eğlence aracıdır. Aynı yürüyüş yapmak gibi
Pc temel ihtiyaç değilmi eğlence aracımı ahhahahahaaah insanların bir kısmı parasını pc den kazanıyor mesleklerini icra ediyor sen ne diyorsun aahhah

Top Bottom