Bi sevgiyi kursağımızda bırakmayın be dile kolay 37 seneküçük hamsileri haksız şampiyonluktan dolayı tebrik etmiyorum tff ve hakem ekibiyle birlikte kutlarlar artık
Açıkçası bir anlamda sevinçliyim. Çünkü uzun zamandır ilk defa bir İstanbul takımı değil de Anadolu takımı şampiyon oldu. O yüzden umarım seneye Fenerbahçe şampiyon olur.
Sadece Zortladımküçük hamsileri haksız şampiyonluktan dolayı tebrik etmiyorum tff ve hakem ekibiyle birlikte kutlarlar artık
Sanada sadece zortluyorumİyi kollandılar tebrikler şaibeli şampiyonluk için.
eğer haketmiş olsalardı sonuna kadar tebrik ederdim ama haksız galibiyete haksız hiç bir şeye olumlu bakmam ve bu konuda tebrikde etmeyeceğimBi sevgiyi kursağımızda bırakmayın be dile kolay 37 sene
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi güzel zortlarken halil umut abinle yaşar kemal abinede selam söyle malumm şampiyonluğun en büyük destekçileri takımda djaninyden çok desteği var halil umutla yaşar abininSadece Zortladım
Sanada sadece zortluyorum
eğer haketmiş olsalardı sonuna kadar tebrik ederdim ama haksız galibiyete haksız hiç bir şeye olumlu bakmam ve bu konuda tebrikde etmeyeceğim
Tamam canım soyluyorum hemen.eğer haketmiş olsalardı sonuna kadar tebrik ederdim ama haksız galibiyete haksız hiç bir şeye olumlu bakmam ve bu konuda tebrikde etmeyeceğim
iyi güzel zortlarken halil umut abinle yaşar kemal abinede selam söyle malumm şampiyonluğun en büyük destekçileri takımda djaninyden çok desteği var halil umutla yaşar abinin
aynen vallaha bjk en azından hakkıyla aldı geçen senede zaten tebrik ettim ama tsyi bu şampiyonlukta tebrik etmem ALLAHIN hamsileriGeçen sene Beşiktaş 3 kupa aldı kimsenin gıkı çıkmadı. Oynuyorlardı çünkü.
profil fotonda ne var ya göremiyorum çok küçükdeTamam canım soyluyorum hemen.
Niye göremiyorsun aşkım gozunlerin de sorun mu var?aynen vallaha bjk en azından hakkıyla aldı geçen senede zaten tebrik ettim ama tsyi bu şampiyonlukta tebrik etmem ALLAHIN hamsileri
profil fotonda ne var ya göremiyorum çok küçükde
Sağ ol sizin şikenize benzemiş mi?TAMAMEN HİLE YAPARAK KAZANDILAR BU EN BÜÜYÜK ŞİKE OLAYLARINDAN BİRİDİR!!!!!