Trade linkinden dolandırılır mıyım?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Bütçe
5
Arkadaşlar 1.9k takipçili bir instagrsm hesabı bana komisyonsuz trade çekilişi kazandınız diye mesaj atmış ne yapmam gerekiyor dedim trade linki atmalıymışım trade linkimden sıkıntı çıkar mı güvenlik ve takas diye öne çıkanlara birsürü story koymuş envanterim de güzel kaybetmek istemiyorum sıkıntı çıkar mı?

Arkadaşlar 1.9k takipçili bir instagrsm hesabı bana komisyonsuz trade çekilişi kazandınız diye mesaj atmış ne yapmam gerekiyor dedim trade linki atmalıymışım trade linkimden sıkıntı çıkar mı güvenlik ve takas diye öne çıkanlara birsürü story koymuş envanterim de güzel kaybetmek istemiyorum sıkıntı çıkar mı?
Banada geçen attılar ama katılmadığım halde, sen katılmışmıydın ki bir çekilişe ? Böyle mesaj attıklarına göre.

bence bulaşma knk dolandırılma ihtimalin var

Banada geçen attılar ama katılmadığım halde, sen katılmışmıydın ki bir çekilişe, böyle mesaj atmışlar.
Yok katılmadım ama birsürü csgoyla alakalı şeyler takip ediyorum dwvar csgoandothers falan filan birsürü belki ordan bulmuş olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence bulaşma knk dolandırılma ihtimalin var
Aga ama ya değilse işte bilmiyorum arada kaldım

Yok katılmadım ama birsürü csgoyla alakalı şeyler takip ediyorum dwvar csgoandothers falan filan birsürü belki ordan bulmuş olabilir
Dolandırma ihtimali olabilir benim bir arkadaşın trade sitesi yüzünden hesabı çalınmıştı ama steam destek ile konuşup geri almıştı , eğer çok istiyorsanız ikinci hesabınız varsa onunla deneyin ama dolandırma ihtimaliniz olabilir hem de bir çekilişe katılmadığınız halde böyle mesaj atmışlarsa.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga ama ya değilse işte bilmiyorum arada kaldım
knk bi çekilişe katılmadan çekiliş kazanmak çok saçma ve mantıksız bence dolandırıcılar

Dolandırma ihtimali olabilir benim bir arkadaşın trade sitesi yüzünden hesabı çalınmıştı ama steam destek ile konuşup geri almıştı , eğer çok istiyorsanız ikinci hesabınız varsa onunla deneyin ama dolandırma ihtimaliniz olabilir hem de bir çekilişe katılmadığınız halde böyle mesaj atmışlarsa.
Hocam yan hesab 5$ barajını geçmedi ve hiç skin yok

Destek ile konuşsam skkinleri kendilerine alsalar bile geri alabilir miyim

Destek ile konuşsam skkinleri kendilerine alsalar bile geri alabilir miyim
Destek ile konuşup hesabınız çalınmışsa geri alabiliyorsunuz (aldığın oyunun faturası vb kanıtlar ile ) ama hesabını ele geçirdikten sonra senin hesapta oynayıp vac ban yedirme gibi işler de olabilir. Skinlerinizi geri verirler mi kesin bir şey diyemem ama, riskli işler.

Geri