Neler Yeni

Tradeit.gg'de takas yapılmak istenen skin kilitli

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ZekiErdem Yıldırım
Takas yapmak istediğim skin kilitli ve 2 gün yazıyor.
Trade i şimdi yapsam bana şimdi mi gelecek takas teklifi yoksa 2 gün sonra mı gelecek?
55 dolarlık takas sıkıntı yaşamak istemiyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-08-31 232755.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-31 232755.png
    13.5 KB · Hit: 53

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,995
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Kilitli ve 2 gün yazıyorsa şimdi gelemez zaten. Bildiğim kadarıyla sen takas karşılığındaki itemleri önden veriyorsun o skin sana opsiyonlanıyor, 2 gün sonra alacağın itemin banı bitince siteden çekebiliyorsun.
Onun yerine buff163'te al sat yaparak daha ucuza kapatabilirsin bi kontrol et. Ek takas sitesi olarak kazıklanmanı istemem ama kullanacaksan swapgg, csmoney, lootfarm, csexo'ya falan bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ZekiErdem Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilitli ve 2 gün yazıyorsa şimdi gelemez zaten. Bildiğim kadarıyla sen takas karşılığındaki itemleri önden veriyorsun o skin sana opsiyonlanıyor, 2 gün sonra alacağın itemin banı bitince siteden çekebiliyorsun.
Onun yerine buff163'te al sat yaparak daha ucuza kapatabilirsin bi kontrol et. Ek takas sitesi olarak kazıklanmanı istemem ama kullanacaksan swapgg, csmoney, lootfarm, csexo'ya falan bakabilirsin.
Bilgiler için teşekkür ederim takası gerçekleştirdim.
M4A4 envantere geldi AK-47'nin ise 20 saat i kaldı bonus verdiği 2 dolar ile glock çektim.

Ekler

• trade.png
    trade.png
    43.2 KB · Hit: 43

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,995
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bilgiler için teşekkür ederim takası gerçekleştirdim.
M4A4 envantere geldi AK-47'nin ise 20 saat i kaldı bonus verdiği 2 dolar ile glock çektim.
Hayırlı olsun, 20 saat sonra akyi envantere çekebilirsiniz size opsiyonlanmıştır o zaman.

Top Bottom