Trafiğe alişmak için başlangiç motor ne onerirsiniz ?

Deepied

80+
Reaksiyon skoru
49
Bütçe
65000
Selamlar

Başlangiç olarak motor almak istiyorum fakat ne alcağima karar veremedim bulamadım.
Başlangiç olarak 1 2 ay kullanıp trafike aliştikdan sonra yükseltmeyi vitesli motora geçmeyi düsünüyorum.

Ne almamı önerirsiniz 1 2 ay kullanıp direk satıcam ucuz piyasası hızlı olsun çabuk satılsın 125cc geçmesin

Selamlar, Motopixel'in bu konuda çok güzel bir videosu var izlemeni tavsiye edebilirim 👋

Selamlar

Başlangiç olarak motor almak istiyorum fakat ne alcağima karar veremedim bulamadım.
Başlangiç olarak 1 2 ay kullanıp trafike aliştikdan sonra yükseltmeyi vitesli motora geçmeyi düsünüyorum.

Ne almamı önerirsiniz 1 2 ay kullanıp direk satıcam ucuz piyasası hızlı olsun çabuk satılsın 125cc geçmesin
Günün sonunda vitesli alacaksan Drift L 2. Elde temiz bulup alabilirsin çünkü o fiyat skalasindaki her motorun 2. Elde satışı sıkıntılı oluyor aldım 1/2 ay kullandım yükselteyim diyemiyorsun çünkü satılmıyor drift bir tık daha aralarında piyasası olan bir motor alınabilir

Sonrasında alacağın vitesli motor 125-250 cc ise direkt onu al geç kardeşim. Bunlar zaten başlangıç motoru olarak geçiyor. Al sat ile uğraşmaya değmez. Elindeki malı ederinde satmak çok zor şu an

Açıkçası hangisi ucuzsa onu al. İllaki bir tarafa çarpacaksın, sürteceksin. Pahalı bir şey alma ki canın acımasın. Motor satan şubelere git onlar yönlendirir. Arora ve Molta iyidir.

Açıkçası hangisi ucuzsa onu al. İllaki bir tarafa çarpacaksın, sürteceksin. Pahalı bir şey alma ki canın acımasın. Motor satan şubelere git onlar yönlendirir. Arora ve Molta iyidir.
zaten basta cok dusup kalkıcagım ıcın ucuz bırsey almak ıstıyorum cızılınce vs uzulmıyım dıye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,551
Üyeler
173,829
Son üye
Ivgen
Geri