bugün bir sokaga girdim fakat girilmez tabelasını tam döndükten sonra farkettim tek yön olduğunu ve mobese vardı kavşakta ceza yediysem kaç saate veya kaç güne sisteme düşüyor belli bir zamanı varmı yoksa bugün haftasonu diye pazartesimi gözükür ?
Bende bugün Ataşehir'de 80lik yolda 110 la geçtim eds falan vardı yolda baya bide benim ehliyetim yeni ceza bana mı yazılır yoksa araç sahibi babama mibugün bir sokaga girdim fakat girilmez tabelasını tam döndükten sonra farkettim tek yön olduğunu ve mobese vardı kavşakta ceza yediysem kaç saate veya kaç güne sisteme düşüyor belli bir zamanı varmı yoksa bugün haftasonu diye pazartesimi gözükür ?
araç sahibineBende bugün Ataşehir'de 80lik yolda 110 la geçtim eds falan vardı yolda baya bide benim ehliyetim yeni ceza bana mı yazılır yoksa araç sahibi babama mi
Eds fotoğraf çekiyor ya dedim belki ordan yüz tanıma ile bana da yazılır falan aşırı korktum yaaraç sahibine
Sorunun cevabı çok basit... Trafik polisi çevirmediği sürece plakaya yazılır. Araç sahibi kimse o kulağını çınlatır.Bende bugün Ataşehir'de 80lik yolda 110 la geçtim eds falan vardı yolda baya bide benim ehliyetim yeni ceza bana mı yazılır yoksa araç sahibi babama mi
bizim arabayı bir süreligine ablam kullanıyordu oda hızdan ceza yediginde babama gelmişti cezasıEds fotoğraf çekiyor ya dedim belki ordan yüz tanıma ile bana da yazılır falan aşırı korktum ya