Neler Yeni

Trafik Para Cezası Gecikme Faizi

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
2 ay önce Amasya'da ceza yemişim. Bana herhangi bir posta vs. gelmedi. E - devlet üzerinden sorguladığımda ceza gözüküyor. Ancak bana henüz bildirim, posta vs. gelmedi ve beyanname ile ödeme yaptığım zaman 1056tl yani 2 ay gecikmenin sonucunda faizle ödemesi gösteriliyor. Bu konu hakkında ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

2 ay önce Amasya'da ceza yemişim. Bana herhangi bir posta vs. gelmedi. E - devlet üzerinden sorguladığımda ceza gözüküyor. Ancak bana henüz bildirim, posta vs. gelmedi ve beyanname ile ödeme yaptığım zaman 1056tl yani 2 ay gecikmenin sonucunda faizle ödemesi gösteriliyor. Bu konu hakkında ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Dostum kayıtlı adresine ceza gelecek eğer evde yokken gelirlerse muhtara bırakılır. Ödemesini yaparken ekranda tebliğ tarihi soruyor ona göre ödüyorsun. tebliğ edildikten 15 yada 30 gün ( tam hatırlayamadım ) içinde ödersen indirim uygulanıyor, geç ödersen faiz yer muhtemelen. Benim 1 ağustosta 2023 de yediğim cezanın tebliğ tarihi 10 ekim. kısacası cezanın sana tebliğ edilmesini beklemelisin.

Top Bottom