Trafik sigortam ne kadar çıkar

Reaksiyon skoru
2
merhaba arkadaşlar aydında oturuyom kuryelik yapmak için 125 cc tvs jüpiter almak istiyorum fakat trafik sigortam ne çıkar bilmiyorum ilk defa araç alıcam konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Üzerine kayıtlı ilk araç olacaksa hasarsızlık indiriminden yararlanamayacağın için normalden bir tık fazla ödersin burda sana kimse net bir fiyat bilgisi veremez çünkü araç sahibinin yaşına bakarak dahi fiyat farkı çıkartabiliyorlar bunun için sigorta şirketlerinden teklif alman gerekir benim daha öncesinde üzerimde araç vardı hasarsızlık indirimi motor sigortasına etki ettimi bilmiyorum ama ilk motor sigortam net hatırlıyorum ama 7bin küsür civarında tutmuştu bir sonraki yıl 5700 bu bir yıl içinde motorla herhangi bir kazaya karışmadım ama hatalı olduğum bir kazaya karışsam muhtemelen 7 bin üstü gelirdi

merhaba arkadaşlar aydında oturuyom kuryelik yapmak için 125 cc tvs jüpiter almak istiyorum fakat trafik sigortam ne çıkar bilmiyorum ilk defa araç alıcam konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
max 10-12k min 6-8k arası tamamen tahmini bir fiyat ama bu daha fazlada çıkabilir daha az çıkacağını zannetmiyorumda.

minumum 9-11 bin civarı çıkar ilk olunca çok oluyor mesala ziraat kredi kartında tek geçip faizsiz 4 e bölünüyor sonradan uygulamadan diğer kartlarda durum nasıl bilmiyorum belki yaptırırken taksitli yaparlar

hepinize teşekkür ederim aklıma iyi kötü bi fikir oldu en azından arkadaşlar

Geri