Neler Yeni

Transporter için kışlık lastik önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Merhabalar iyi günleriniz olsun
Biz köylere çok gidip geliyoruz ve malım kardan dolayı araba çok patinaja sarıyor ve lastiklerimizin de iyi olması lazım servisi aradım bana 4 mevsim lastik değilde direk kışlık lastik almamı önerdi marka olarak da Michelin önerdi arabanın Kendi jantı 16 inç bana böyle bir lastik önerisi yapabilirmisiniz lastiklerden hiç anlamam ve bir sürü serisi var bilemedim teşekkürler

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
oguz
lastikcim -> lastik boyutu -> bridgestone ve continental öncelikli bakıp alabilirsiniz. Blizzak LM005-WinterContact TS870 bütçeyi çok üzmez hem de kaliteli

• Beğen
Reaksiyonlar: egle

Nezha

80+ Bronze
Laufenn i fit+ alabilirsiniz. Lastiğinizin tam ölçülerini bilmiyorum sadece 16 inç jant boyutu bilgisi yetmiyor direkt link atmam için. Laufenn, hankook'un alt markası. Fiyatları yarı yarıya sayılır ama kalite olarak çok fark yok.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laufenn i fit+ alabilirsiniz. Lastiğinizin tam ölçülerini bilmiyorum sadece 16 inç jant boyutu bilgisi yetmiyor direkt link atmam için. Laufenn, hankook'un alt markası. Fiyatları yarı yarıya sayılır ama kalite olarak çok fark yok.
Hocam ben Michelin dedim ama

Nezha

80+ Bronze
Hocam ben Michelin dedim ama

Hocam o zaman anlatımınız yanlış. Başkasının michelin önerdiğini, bizden de 16" janta göre bir lastik önerisi beklediğinizi anlıyorum doğal olarak ve üstteki arkadaş da michelin marka değil başka marka önermiş. İlla michelin olsun diyorsanız michelinin 16"lik kış lastiklerinden hangisini önerirsiniz diyebilirdiniz.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o zaman anlatımınız yanlış. Başkasının michelin önerdiğini, bizden de 16" janta göre bir lastik önerisi beklediğinizi anlıyorum doğal olarak ve üstteki arkadaş da michelin marka değil başka marka önermiş. İlla michelin olsun diyorsanız michelinin 16"lik kış lastiklerinden hangisini önerirsiniz diyebilirdiniz.
Aslında kısmen doğru kısmen yanlış cümlenin sonunda seri derken bende Michelin serisini kast etmiştim ama neyse önemli değil
Başka marka da olsa Michelin da olsa cideen kaliteli olması lazım çünkü çok köylere gidip geliyoruz patinaja filan düştüğünde kalkması lazım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,109
İsim
.
Merhabalar iyi günleriniz olsun
Biz köylere çok gidip geliyoruz ve malım kardan dolayı araba çok patinaja sarıyor ve lastiklerimizin de iyi olması lazım servisi aradım bana 4 mevsim lastik değilde direk kışlık lastik almamı önerdi marka olarak da Michelin önerdi arabanın Kendi jantı 16 inç bana böyle bir lastik önerisi yapabilirmisiniz lastiklerden hiç anlamam ve bir sürü serisi var bilemedim teşekkürler
Michlein güzel kral tercih edebilirsin

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,109
İsim
.
fiyatıda güzel kanka 4 tanesi 20k yapıyor pirelli alsak 14k oluyor ama işte dediğim gibi yukardaki şartlar önemli
Pirelli alma lastiksiz araba hiçtir verin 20K zaten arabanın yere temas eden tek yeri.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
petlas lassa hankok mıchealin
Pirelli alma lastiksiz araba hiçtir verin 20K zaten arabanın yere temas eden tek yeri.

pirelli continental hangisi kış lastiğinde kendisini kanıtlamıştır hocam tavsiyeleriniz ne olur

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,109
İsim
.
petlas lassa hankok mıchealin

pirelli continental hangisi kış lastiğinde kendisini kanıtlamıştır hocam tavsiyeleriniz ne olur
Reis michlein tavsiyemdir biz 9 sene pirelli kullandık aynı model sıkıntı çıkarmadı ama tavsiye etmiyorum pirelli alma.
En kötü continental bakın.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amcam bunu tavsiye ediyor ama ismini ilk defa duydum nasıl bir marka ben memnun kaldım tereddüt etmeden alın diyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,681
Üyeler
164,546
Son üye
copport
Top Bottom