Traş makinesi önerisi ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,608
200TL bütçem Traş makinesi önerir misiniz??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200tlye güzel yoksa biraz daha beklemelimiyim para biriktirip daha iyi olan bir model alim. İyi modeller ne kadardan başlıyor

3-4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
pandemide ve askerde saçımı kendim kesiyordum. hala sakallarımı ve bacak kıllarımı kesiyorum. 3-4 ayda bir kez el yatkınlığın varsa söküp temizliğini ve bakımını yapman yeterli olacaktır. sökmesi kolay ama takması biraz meşakkatli berbere götürüp orada da yaptırabilirsin. almadan önce berberinle görüş. bazen toptancısından daha uyguna alabiliyor.
tavsiye ederim fiyat performans olarak bayağı iyi.

3-4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
pandemide ve askerde saçımı kendim kesiyordum. hala sakallarımı ve bacak kıllarımı kesiyorum. 3-4 ayda bir kez el yatkınlığın varsa söküp temizliğini ve bakımını yapman yeterli olacaktır. sökmesi kolay ama takması biraz meşakkatli berbere götürüp orada da yaptırabilirsin. almadan önce berberinle görüş. bazen toptancısından daha uyguna alabiliyor.
tavsiye ederim fiyat performans olarak bayağı iyi.
Hocam bende de bu var bacaklarını alırken başlık kullanıyor musun yoksa direk kendi ağzıyla mı alıyorsun

en iyisi uzun saç salıyorum ne kısaltma ne şekil derdim var 6 ayda bir berbere gidiyorum sakalda zaten çıkmıyor adam akıllı jiletle haftada 2 oluyorum yetiyor uzun saç candır :D ya topluyorsun yada salıyorsun bu kadar
sinüzit denen illet var yoksa bende uzun saçı seviyorum :)

aga ben traş olduktan sonra sivilce çıkmayı başlıyor tavsiye ettiğin bir şey var mı bundan sonra yüzümü yıkayıp öyle kesmeyi deniyeceğim
brom şöyleki eğer çok sık tıraş olmuyorsan o çok normal. ama sık tıraş oluyorsan yemene içmene dikkat etmeni öneririm. bir de cildin hassastır ondanda yapabilir, ben genelde tıraş sonrası nivea marka balsam kullanıyorum. çok faydasını gördüm.

200TL bütçem Traş makinesi önerir misiniz??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200tlye güzel yoksa biraz daha beklemelimiyim para biriktirip daha iyi olan bir model alim. İyi modeller ne kadardan başlıyor
Selam Kanka,

Yeni aldım. Kuaförüm önerdi. Tüm kuaförler bu makineyi mutlaka kullanıyormuş. POWERTEC TR 3200!
Süper bir makine.

en iyisi uzun saç salıyorum ne kısaltma ne şekil derdim var 6 ayda bir berbere gidiyorum sakalda zaten çıkmıyor adam akıllı jiletle haftada 2 oluyorum yetiyor uzun saç candır :D ya topluyorsun yada salıyorsun bu kadar
Harbiya ben bir akılsızlık edip ara makas attırdım çok seyreldi saç ben daha çok dolgun ve kabarık seviyorum ama topladı 1-2 haftada sakal da haftada bir kesiyorum baya rahat oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,171
Üyeler
189,043
Son üye
ミ★ LEXUS ★彡
Geri