Hocam bende de bu var bacaklarını alırken başlık kullanıyor musun yoksa direk kendi ağzıyla mı alıyorsun3-4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.![]()
Daylink RD-128 saç sakal Tıraş Makinesi kuaförlerin tercihi Fiyatları
Daylink RD-128 saç sakal Tıraş Makinesi kuaförlerin tercihi fiyatları Cimri'de. Daylink RD-128 saç sakal Tıraş Makinesi kuaförlerin tercihi ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın. Aradığınız Daylink RD-128 saç sakal Tıraş Makinesi kuaförlerin tercihi...www.cimri.com
pandemide ve askerde saçımı kendim kesiyordum. hala sakallarımı ve bacak kıllarımı kesiyorum. 3-4 ayda bir kez el yatkınlığın varsa söküp temizliğini ve bakımını yapman yeterli olacaktır. sökmesi kolay ama takması biraz meşakkatli berbere götürüp orada da yaptırabilirsin. almadan önce berberinle görüş. bazen toptancısından daha uyguna alabiliyor.
tavsiye ederim fiyat performans olarak bayağı iyi.
valla ben yazın direk aparat kullanmadan alıyorum. kışın ise 3 numara ile alıyorumHocam bende de bu var bacaklarını alırken başlık kullanıyor musun yoksa direk kendi ağzıyla mı alıyorsun
sinüzit denen illet var yoksa bende uzun saçı seviyorumen iyisi uzun saç salıyorum ne kısaltma ne şekil derdim var 6 ayda bir berbere gidiyorum sakalda zaten çıkmıyor adam akıllı jiletle haftada 2 oluyorum yetiyor uzun saç candırya topluyorsun yada salıyorsun bu kadar
brom şöyleki eğer çok sık tıraş olmuyorsan o çok normal. ama sık tıraş oluyorsan yemene içmene dikkat etmeni öneririm. bir de cildin hassastır ondanda yapabilir, ben genelde tıraş sonrası nivea marka balsam kullanıyorum. çok faydasını gördüm.aga ben traş olduktan sonra sivilce çıkmayı başlıyor tavsiye ettiğin bir şey var mı bundan sonra yüzümü yıkayıp öyle kesmeyi deniyeceğim
Selam Kanka,200TL bütçem Traş makinesi önerir misiniz??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
200tlye güzel yoksa biraz daha beklemelimiyim para biriktirip daha iyi olan bir model alim. İyi modeller ne kadardan başlıyor
Harbiya ben bir akılsızlık edip ara makas attırdım çok seyreldi saç ben daha çok dolgun ve kabarık seviyorum ama topladı 1-2 haftada sakal da haftada bir kesiyorum baya rahat oluyoren iyisi uzun saç salıyorum ne kısaltma ne şekil derdim var 6 ayda bir berbere gidiyorum sakalda zaten çıkmıyor adam akıllı jiletle haftada 2 oluyorum yetiyor uzun saç candırya topluyorsun yada salıyorsun bu kadar