Neler Yeni

Tray' Ryzen 5 3600x alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kemal kubat
selam arkadaşlar
tray işlemci almak ne kadar mantıklı sizce ne kadar garantisi olabilir sahte gelme imkanı var mıdır almayı düşündüğüm satış sayfalarını bırakıyorum aşşağıya
yardımlarınız için teşekkürler
sizce güvenebilirmiyim bu sitelere daha önce satın alan arkadaşlar var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Soğutucunuz varsa Tray işlemci almakta bir sakınca yok sonuç olarak aynı işlemcinin kutusuz olanı diyebiliriz ve yanında bir soğutucu gelmiyor
selam arkadaşlar
tray işlemci almak ne kadar mantıklı sizce ne kadar garantisi olabilir sahte gelme imkanı var mıdır almayı düşündüğüm satış sayfalarını bırakıyorum aşşağıya

. Ama malesef Türkiye'de yaşamadığım için firmalar ve garanti durumu hakkında bir şey söyleyemem.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
selam arkadaşlar
DFS güvenilir diye biliyorum usta ama alışveriş yapmadım.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Sorun olmaz tray olursa ama oyun mu oynayacaksın sadece? Eğer sadece oyun oynayacaksan 10400f öneririm.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
hocam atığın şeyler hakkında bir şey diyemem ama ben güvenmezdim çükü daha önce 8 TL'ye işlemci + anakart almıştım (tabii ki merak ettiğim için)traydi ve elime geldiğinde çalışmıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kemal kubat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dfs ye baktığımda evet güvenilir yazıyor heryerde ama önemli olan işlemcinin sahte olmaması veya kullanılmamış olması yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun olmaz tray olursa ama oyun mu oynayacaksın sadece? Eğer sadece oyun oynayacaksan 10400f öneririm.
sistemim hazır b450m tomahawk max 2060 süper 16 gb ram sadece tek eksiğim işlemci şuan için intel içinde teşekkür ederim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
3600 yerine 10400F tercih edin derim.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
dfs ye baktığımda evet güvenilir yazıyor heryerde ama önemli olan işlemcinin sahte olmaması veya kullanılmamış olması yani

sistemim hazır b450m tomahawk max 2060 süper 16 gb ram sadece tek eksiğim işlemci şuan için intel içinde teşekkür ederim
O zaman sorun olmaz alabilirsin tray olması sadece kutusuz olduğu anlamına geliyor. Ha birde satıcı soğutucu veriyorsa alın.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11

Sistemin hazırsa alınabilir gayet güzel fiyatları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kemal kubat
arkadaslar bi kaç gelicek yorum ve güvenilir site vs görürsem son kararımı vereceğim

batuhan0088

80+ Bronze
3600x alınacaksa bence 200 300 fazla verip fanlı almak daha mantıklı olacaktır. Bende 3600x alacağım fanı güzel çalışıyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,937
Üyeler
172,577
Son üye
ugurcantskn