Bende de aynıkuponu kullandiriyor ama odeme kisminda tukendi diyor her seferinde bir kac gundur boyle bu trendyol kuponlari bende
aynı şekildekuponu kullandiriyor ama odeme kisminda tukendi diyor her seferinde bir kac gundur boyle bu trendyol kuponlari bende
En kötü dışardan bir günlük pizza yiyemezsiniz. Benimki daha kötü. 4 kasımda 37.500 TL'ye aynı laptobun 12gb ram /512 gb ssd aldım. dün aynı laptop aynı fiyatta 24gb ram/ 1tb satıldı. Yaklaşık 5000 tl zarar ettim. Satıcıyada soru sor kısmında iyi dileklerimi iletmeyi de unutmadım tabii..dün geceden beri bekledim. her şeyi denedim bulamadım kupon. yeter diyip almıştım kargoya vermişler bile sağlık olsun![]()
100-200 lira gerçekten para değil artıkta tamamen ucuza almanın verdiği keyfi yaşamanın derdindeyizEn kötü dışardan bir günlük pizza yiyemezsiniz. Benimki daha kötü. 4 kasımda 37.500 TL'ye aynı laptobun 12gb ram /512 gb ssd aldım. dün aynı laptop aynı fiyatta 24gb ram/ 1tb satıldı. Yaklaşık 5000 tl zarar ettim. Satıcıyada soru sor kısmında iyi dileklerimi iletmeyi de unutmadım tabii..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca 11.11'den sonra paketi açtım belki daha düşer diye ama yok.
ben sana daha kötüsünü diyeyim altın bozdurup araba aldım altın ikiye katlandı araba aynıEn kötü dışardan bir günlük pizza yiyemezsiniz. Benimki daha kötü. 4 kasımda 37.500 TL'ye aynı laptobun 12gb ram /512 gb ssd aldım. dün aynı laptop aynı fiyatta 24gb ram/ 1tb satıldı. Yaklaşık 5000 tl zarar ettim. Satıcıyada soru sor kısmında iyi dileklerimi iletmeyi de unutmadım tabii..
bende bu ay devletimize 20bin civarında ceza ödemesi yaptım .dEn kötü dışardan bir günlük pizza yiyemezsiniz. Benimki daha kötü. 4 kasımda 37.500 TL'ye aynı laptobun 12gb ram /512 gb ssd aldım. dün aynı laptop aynı fiyatta 24gb ram/ 1tb satıldı. Yaklaşık 5000 tl zarar ettim. Satıcıyada soru sor kısmında iyi dileklerimi iletmeyi de unutmadım tabii..
Hocam altcoine yatırmıştım bi ara btc düştü sonradan kendine geldi altcoin öyle kaldı100-200 lira gerçekten para değil artıkta tamamen ucuza almanın verdiği keyfi yaşamanın derdindeyiz
ben sana daha kötüsünü diyeyim altın bozdurup araba aldım altın ikiye katlandı araba aynı![]()
hocam konuyla alakasız ama i5 13500 işlemcili eleman sensin dimiHocam altcoine yatırmıştım bi ara btc düştü sonradan kendine geldi altcoin öyle kaldıNeyse dert yarışı yapmayalım sonu bitmez bunun
Evet hocam benimhocam konuyla alakasız ama i5 13500 işlemcili eleman sensin dimiisim bi yerden tanıdık geliyor