𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,886
Alakası var durup dururken çoğu kişi para iadesini beklicem bilmem kaç güngelip gelmemesinin de pek önemi yok bence geçenkinde de gelen vardı iptal olan vardı
Alakası var durup dururken çoğu kişi para iadesini beklicem bilmem kaç güngelip gelmemesinin de pek önemi yok bence geçenkinde de gelen vardı iptal olan vardı
Kredide iade durumu nasıl oluyorDostlar Azerbaycan indirimi ile aynı. Yeni hesap açıp azerbaycan olarak giriş yapıyoruz. SUPER40 kodunun tarihi geçtiği için onu kullanamıyoruz maalesef. Eğer yeni bir kod gelirse %40 +%XX Şeklinde kullanılabilir.
Ödeme yaparken kredi kartı ile ödemeye çalışırsanız hata verir. Alışveriş kredisi ile ödemeniz lazım. Ben yazmadan önce denedim. Sipariş teslim edildi.
en sona eklemiştim hocam siz görmemişsiniz.Şimdi oldu bunu belirt bari![]()
30 gün içinde faizsiz bir şekilde iptal ediliyor. Valla şimdi 5000 kişi birden sipariş verirse iptaller olabilir tabii ki ama ilk siparişler kesinlikle teslim edilecektir.Kredide iade durumu nasıl oluyor
Gözden kaçmışen sona eklemiştim hocam siz görmemişsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30 gün içinde faizsiz bir şekilde iptal ediliyor. Valla şimdi 5000 kişi birden sipariş verirse iptaller olabilir tabii ki ama ilk siparişler kesinlikle teslim edilecektir.
Rica ederim hocam.Gözden kaçmış(ben denemicem deneyenlere bol şans) konu için ise teşekkür ederim hocam
Trendyol senin ben ... Gene Azerbaycana mqDostlar Azerbaycan indirimi ile aynı. Yeni hesap açıp azerbaycan olarak giriş yapıyoruz. SUPER40 kodunun tarihi geçtiği için onu kullanamıyoruz maalesef. Eğer yeni bir kod gelirse %40 +%XX Şeklinde kullanılabilir.
Ödeme yaparken kredi kartı ile ödemeye çalışırsanız hata verir. Alışveriş kredisi ile ödemeniz lazım. Ben yazmadan önce denedim. Sipariş teslim edildi.
her türlü yapılmaması gereken bir şey anlamında dedim gelse bile önemi yokAlakası var durup dururken çoğu kişi para iadesini beklicem bilmem kaç gün![]()
fix yemedi mi kampanya azerbaycana özeldir hatası vermiyor mu zaten ?Gözden kaçmış(ben denemicem deneyenlere bol şans) konu için ise teşekkür ederim hocam
Hocam konuyu dikkatli okuyun.k
fix yemedi mi kampanya azerbaycana özeldir hatası vermiyor mu zaten ?
Heh beklediğimiz kod geldi teşekkürler ekliyorum konuyaNOYABR20 koduyla ekstra+200tl indirim yapıyor bu arada
hemen deniyorumNOYABR20 koduyla ekstra+200tl indirim yapıyor bu arada