❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol 200TL+200TL İndirim 🔥

Dostlar Azerbaycan indirimi ile aynı. Yeni hesap açıp azerbaycan olarak giriş yapıyoruz. SUPER40 kodunun tarihi geçtiği için onu kullanamıyoruz maalesef. Eğer yeni bir kod gelirse %40 +%XX Şeklinde kullanılabilir.
Ödeme yaparken kredi kartı ile ödemeye çalışırsanız hata verir. Alışveriş kredisi ile ödemeniz lazım. Ben yazmadan önce denedim. Sipariş teslim edildi.
Kredide iade durumu nasıl oluyor

en sona eklemiştim hocam siz görmemişsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 gün içinde faizsiz bir şekilde iptal ediliyor. Valla şimdi 5000 kişi birden sipariş verirse iptaller olabilir tabii ki ama ilk siparişler kesinlikle teslim edilecektir.
Gözden kaçmış 🙂(ben denemicem deneyenlere bol şans) konu için ise teşekkür ederim hocam

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Dostlar Azerbaycan indirimi ile aynı. Yeni hesap açıp azerbaycan olarak giriş yapıyoruz. SUPER40 kodunun tarihi geçtiği için onu kullanamıyoruz maalesef. Eğer yeni bir kod gelirse %40 +%XX Şeklinde kullanılabilir.
Ödeme yaparken kredi kartı ile ödemeye çalışırsanız hata verir. Alışveriş kredisi ile ödemeniz lazım. Ben yazmadan önce denedim. Sipariş teslim edildi.
Trendyol senin ben ... Gene Azerbaycana mq

başka bir forumda diğer versionunu açtım trendyol ihtar yolladı bana site üzerinden hukuki bildirim yaptılar kısaca bence yaymayın bırakın açıkları kalsın başınız yanar gerçi benim konu 250bine yakın kişi tarafından görüldü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,911
Üyeler
189,517
Son üye
vizyon2987
Geri