burak9956
80+ Bronze
Hocam konu için teşekkürler ama yapmamız gerekenleri daha açıklayıcı yazarsanız güzel olurHocam konuyu dikkatli okuyun.
Hocam konu için teşekkürler ama yapmamız gerekenleri daha açıklayıcı yazarsanız güzel olurHocam konuyu dikkatli okuyun.
Türkiye hesabındayken bana kodu gösterdi zorla millete gel gel yapıyorlarbaşka bir forumda diğer versionunu açtım trendyol ihtar yolladı bana site üzerinden hukuki bildirim yaptılar kısaca bence yaymayın bırakın açıkları kalsın başınız yanar gerçi benim konu 250bine yakın kişi tarafından görüldü
Azerbaycan VPN nerde var?Azerbaycan vpni açmadan gelmiyor bende deneyeceklerin haberi olsun
Sıcak fırsat değil bu dolandırıcılıkArkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)2Accounts uygulamasını indirip trendyolu ekleyin.
3)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
4)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
5)NOYABR20 kupon kodu giriyoruz.
6)Sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz.
7)Ödemeyi kesinlikle alışveriş kredisi ile yapmalısınız yoksa Bu kod Azerbaycana özeldir hatası alırsınız.
Kupon max 400 indirim yapıyor
Bilgisayardan emülatör ile de alabilirsiniz ama en stabil çalışan 2accounts uygulaması+cloudflare vpndir.
Azerbaycan vpnsiz olmuyor
Kütük azeriyse helal mi hocamSıcak fırsat değil bu dolandırıcılık
hayır dolandırıcılık değil bu trendyolun adam kayırmasıSıcak fırsat değil bu dolandırıcılık
Azerbeycan kredisi nedir hocam ya?Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)2Accounts uygulamasını indirip trendyolu ekleyin.
3)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
4)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
5)NOYABR20 kupon kodu giriyoruz.
6)Sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz.
7)Ödemeyi kesinlikle alışveriş kredisi ile yapmalısınız yoksa Bu kod Azerbaycana özeldir hatası alırsınız.
NOT: Azerbaycan VPN e gerek yoktur. Cloudflare WARP yeterlidir.
Kupon max 400 indirim yapıyor