tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Arkadaşlar sanırım Trendyol'da 20 tl bişeyi varmış. o 20 TL ile Valorant puanı ya da pubg mobile uc veya steam cüzdan kodu alabiliyor muyum?
hayır onları engellemişlerArkadaşlar sanırım Trendyol'da 20 TL bişeyi varmış. o 20 TL ile Valorant puanı ya da PUBG mobile uc veya steam cüzdan kodu alabiliyor muyum?
peki 20 tl ye öneriniz var mıdır? teknolojik ürünler ilgimi çekiyor daha çokhayır onları engellemişler
Teknolojiyi bırak şunlardan 2 tane alpeki 20 TL ye öneriniz var mıdır? teknolojik ürünler ilgimi çekiyor daha çok
20 tl ne yawArkadaşlar sanırım Trendyol'da 20 TL bişeyi varmış. o 20 TL ile Valorant puanı ya da PUBG mobile uc veya steam cüzdan kodu alabiliyor muyum?
gerek yok saolunTeknolojiyi bırak şunlardan 2 tane al
Koton Erkek Gri 3'lü Erkek Çorap 0YAM83321AA Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Koton Erkek Gri 3'lü Erkek Çorap 0YAM83321AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
AKG'nin kulak içi kulaklığı vargerek yok saolun![]()
hocam yeni konu açtım ne alınabilir diye oraya yazabilirsinizAKG'nin kulak içi kulaklığı var
![]()
Samsung AKG EO-IG955 Type-C Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Samsung AKG EO-IG955 Type-C Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bulabildiniz mi?Hocam bende de 20 TL kod var lakin ödeme kısmına gelince kart bilgilerini istiyor ? Nasıl beleşe getirecem ben bu kulaklığı?
Evet Ürünü + Kargo 20 TL gelecek şekilde ayarlarsan direk cüzdan dan öde seçeneği geliyor lakin ben bir şey almadım şu anlık.Bulabildiniz mi?