❌İndirim Bitti! Trendyol %30 İndirim Kodu (Gece Vurgunu)

Trendyolexpres bugün teslim etti. Bence alınan ürünün ne olduğu da etkiliyor olabilir.
yok hocam içeriği etkilemiyor. Kitap almıştım bir satıcı sabah kargoladı o geldi ama diğer satıcı kargolamamıştı öğlen iptal oldu 1 tanesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şeker almıştım 5kg iptal edilmiş bu koddan dolayı aynı kodu hanım kullanıp yağ aldı 5lt onu kargolamislar. Şansınızı deneyin
şu an yok zaten kod :D

Vantilatör almıştım iptal etmişler. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim bakalım ne çıkacak.

yok hocam içeriği etkilemiyor. Kitap almıştım bir satıcı sabah kargoladı o geldi ama diğer satıcı kargolamamıştı öğlen iptal oldu 1 tanesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an yok zaten kod :D
Saatle de alakası yok hocam benimki bugün kargoya verildi

2 hesaptan ürün almıştım 2si de kargolandı biri aras diğeri ty bakalım bugün dağıtımda görünüyor sıkıntı çıkacak mı

Artık şu konuya yazmayın birader, kargolandıysa kargolandı napalım? Ben de aldım, kargolandı hatta birisi dün geldi ama 50 kere yazmıyorum.

Artık şu konuya yazmayın birader, kargolandıysa kargolandı napalım? Ben de aldım, kargolandı hatta birisi dün geldi ama 50 kere yazmıyorum.
isteyen istediğini düzgün bir şekilde paylaşabilir konu kapanmamış sonuçta. rahatsız olan bakmasın

benim yağda şimdı geldi teşekkürler konu sahıbı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,656
Üyeler
186,085
Son üye
Ysmatl
Geri