Adriatique
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sabaha doğru verdim.ne ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
SİT SAAT KAÇTA SİPARİŞ VERMİŞTİNİZ
Sabaha doğru verdim.ne ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
SİT SAAT KAÇTA SİPARİŞ VERMİŞTİNİZ
bunu nasıl ve kaç paraya aldın hocam ben de deniyim biASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Toza Dayanıklı TR Optik Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Toza Dayanıklı TR Optik Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu arada ben aldığımda 2239 TL idi, şuan 2299 TL çok bi fark yok ama ben yine de söylim sonra niye 1439 olmadı da bilmem kaç bin lira oldu demeyin.Şu konun ilk sayfasındaki konu sahibinin söylediklerini birebir yaptım 600 TL indirim aldım + nays ile aldım ordan da 200 TL cashback gelicek. 1439 TL ye geldi.
❌İndirim Bitti! - 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz. 1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz. 2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz. 3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz. 4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz. 5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette...forum.donanimarsivi.com
bana da bu forumda önerdiler kargoda şuan https://www.trendyol.com/havit/game...ikrofonlu-gaming-oyuncu-kulakligi-p-758329735aldığın kulaklık link varmı alınır mı??
299 a nasıl indi senin 200 tl iniyor bendebana da bu forumda önerdiler kargoda şuan https://www.trendyol.com/havit/game...ikrofonlu-gaming-oyuncu-kulakligi-p-758329735
200+200 ilk sipariş + %40 falan yazıyor ama ben bu hesabı uzun süredir kullanıyorum yani ilk siparişim değil299 a nasıl indi senin 200 TL iniyor bende
yeni hesapmı açtın yoksa hiç mi sipariş vermemiştin trendyoldan200+200 ilk sipariş + %40 falan yazıyor
Alıntıyı görüntüle
yıllardır kullandığım hesapyeni hesapmı açtın yoksa hiç mi sipariş vermemiştin trendyoldan
Hangi uygulama hocam
Vysor kendi telefonumHangi uygulama hocam