ikinci el korkum var dostum.kanka yanında biraz bilen bir insanla bu bütçelere bunu iade edip ikinci elden birsürü kart bulabilirsin. bakmakta fayda var
furmark testlerine ve kfg durumuna göre temiz 6600xt veya 3050 yakalayabilirsin açıkcası.
garantisi var ve ürün satın alındığında başlıyor demiş soru cevap kısmında. umarım doğrudur.Yenilenmiş ürün olabilir plastikler ve borular temizleniyor toplanıyor tekrardan güvenlik etiket içinde çözüm bulmuşlardır sadece kartın içini açıp incelemek lazım ozaman belli olur bide garanti durumunu sorgula.
Rx6600 denk bi ekran kartı ve ikiside aynı fiyatken rx6600 almak daha mantıklıNeyin kafasındasınız la, kazık mı yemiş? RX 6500 XT mi? RX 5700 XT nin performansı hakkında en ufak fikriniz olmasa da en azından youtube a "RX 5700 XT vs RX 6500 XT" yazardı insan.
Kailh Zhi Dong - Google'da Ara
www.google.com
Kardeşim, çok iyi yapmışsın taş gibi kart, evet RX 5000 serisi biraz sıkıntıbir seri ama wattman falan yersen kforuma gel sen yardımcı olurlarSatıcıya güvenemedim ama sıfır olmayabilir, sıfırsa mükemmel fiyat.
Tamamda her ürünü satıcıdan almaya başladığın an zorunlu 2 garanti durumu veriyor ama bu garanti durumunu nerde yaptırdığına bağlı servis mi yoksa başka mahalle bilgisayarcısı mı? Bu garanti durumunu nerden veriyor ?garantisi var ve ürün satın alındığında başlıyor demiş soru cevap kısmında. umarım doğrudur.
Garanti varda nerede var iştegarantisi var ve ürün satın alındığında başlıyor demiş soru cevap kısmında. umarım doğrudur.
Dediğim gibi keşke youtube da acık araştırsaydın sen de ben de uğraşmazdık...Rx6600 denk bi ekran kartı ve ikiside aynı fiyatken rx6600 almak daha mantıklı
Keşke sende baksaydın kankaDediğim gibi keşke youtube da acık araştırsaydın sen de ben de uğraşmazdık...
RX 6600 ile kıyaslanamaz bile 6600 XT eşiti bir ekran kartı.
Çok yanlış bir hareket. Biraz üste sıfır rx 6600 bulunuyor. 2.el çok güzel kartlar alınabilir 5000 serisi yazılım anlamında kötüMerhabalar, https://www.trendyol.com/sapphire/r...0g-p-31077249?boutiqueId=61&merchantId=645807
linkteki ürünü satın aldım ve güvenilir mi bilmiyorum(biliyorsunuz ki 5700xt stokları yok hepsi miningcilerde). sizce doğru mu yaptım yoksa ikinci el veya başka çipli bir ürün mü gönderirler?
Bağzı yerlerde 6600 geçmiş bağzı yerlerde 5700 ama illa haklı çıkıcam diyorsan bi göz doktoru lazımDediğim gibi keşke youtube da acık araştırsaydın sen de ben de uğraşmazdık...
RX 6600 ile kıyaslanamaz bile 6600 XT eşiti bir ekran kartı.