~~Kamuran
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,205
- İsim
- ~~Kamuran
Arkadaşlar 80TL cüzdan + 50 TL üzeri alışverişte 25 TL indirimim var. Diyorum İlk max 55 TL olacak bir alışveriş yapayım, 55-25 = 30
80-30= 50TL kalmış oluyor geriye. Onunla da kahve çok içtiğim için yeni bir bardak almak istiyorum.
Bu bardak gibi siyah + beyaz veya kırmızı tarzlarında bir başka öneriniz olursa bakmak isterim.
İlk olarak min 50 max 55 olacak şekilde herhangi bir şey önerir misiniz. Güzel bir şeyse ilgimi çekerse, cüzdana fazla olmamak şartıyla para atabilirim.
Düşüncem bilek desteği, bilek desteği öneriniz var mı? Şöyle baktım o fiyatta yok gibi. .d
80-30= 50TL kalmış oluyor geriye. Onunla da kahve çok içtiğim için yeni bir bardak almak istiyorum.
TatFast The Witcher 3 Logo Glitch Effect White Kupa, Hediyelik, Çeyizlik, Sunumluk Kahve Fincanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TatFast The Witcher 3 Logo Glitch Effect White Kupa, Hediyelik, Çeyizlik, Sunumluk Kahve Fincanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
İlk olarak min 50 max 55 olacak şekilde herhangi bir şey önerir misiniz. Güzel bir şeyse ilgimi çekerse, cüzdana fazla olmamak şartıyla para atabilirim.
Düşüncem bilek desteği, bilek desteği öneriniz var mı? Şöyle baktım o fiyatta yok gibi. .d