🔥İndirim TRENDYOL ALTLİMİTSİZ 175TL İNDİRİM (KİŞİYE ÖZEL)

bedo555

80+
Reaksiyon skoru
19
Hesabınıza girip bir kontrol edin indirim tanımlamış olabilir

Ekler

• 1000001005.webp
    1000001005.webp
    90.4 KB · Hit: 595
bugünkü alt limtisiz %20 indirimden sonra 175tl sakız parası gibi kalıyor :)
(tabi %20 indirimli alışverişler iptal olmadıysa)

kişiye özel indirimleri paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum. Sonuçta bu indirimler belli bir zaman farketmeksizin rastgele zamanlarda rastgele insanlara verilen indirimler. Bunun konusunu açmak saçma geliyor buyüzden.

kişiye özel indirimleri paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum. Sonuçta bu indirimler belli bir zaman farketmeksizin rastgele zamanlarda rastgele insanlara verilen indirimler. Bunun konusunu açmak saçma geliyor buyüzden.
neresi saçma tam olarak kimisi uygulamaya girmediği için indirimden haberi olmuyor paylaşıldığı zamanlarda insan girip bakıyor indirim varsa yararlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hızlı markette 200tl indirim var ekstra olarak

neresi saçma tam olarak kimisi uygulamaya girmediği için indirimden haberi olmuyor paylaşıldığı zamanlarda insan girip bakıyor indirim varsa yararlanıyor
Katılıyorum, şahsen bende paylaşmıştım ve ipad 11. Nesil 12k’ya geliyordu. Herkes alamadı ama 3-5 kişi aldığını söylemişti.

bana benzeri geldi alıcaktım ürünü dediki min sepet tutarı 130tl mi ne o an sinirlendim baya .d yani sııfır tl değil yok öyle bişi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hızlı markette 200tl indirim var ekstra olarak
o zaman anımsatıcı kuralım her gün 1 kere şu konuyu açalım, nasıl bir mantık bu?

200/100 var ama kullandırdıgı dükkanlar min 200tl alt limit 300liralık bisey alacam 200e gelecek yani, cok düsük migrostan veya getirden cok daha uyguna denk geliyor ara ara
gecen hafta getirde 2 soslü dürümü 150tlye aldım .

Geri