trendyol betaplus rezilliği

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
463
geçen hafta aldığım monitör kusurlu geldi. içinden parça sesi geliyordu. iadeye gönderdim kullanıcı hatası diye reddedildi. kabloları dahi açılmayan ürün nasıl kullanıcı hatası diye reddediliyor anlamıyorum. müşteri hizmetlerini aradım trendyolun bana diyor ki "acer yetkili servisine götürün kullanıcı hatası olmadığına dair rapor alın" . servisler böyle bir rapor veriyor mu arkadaşlar ? bu ne kadar rezalet bir durumdur. resmen iade haklarımın gününü doldurmaya çalışıyorlar

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Öyle diyorlarsa veriyorlardır heralde rapor.

geçen hafta aldığım monitör kusurlu geldi. içinden parça sesi geliyordu. iadeye gönderdim kullanıcı hatası diye reddedildi. kabloları dahi açılmayan ürün nasıl kullanıcı hatası diye reddediliyor anlamıyorum. müşteri hizmetlerini aradım trendyolun bana diyor ki "acer yetkili servisine götürün kullanıcı hatası olmadığına dair rapor alın" . servisler böyle bir rapor veriyor mu arkadaşlar ? bu ne kadar rezalet bir durumdur. resmen iade haklarımın gününü doldurmaya çalışıyorlar
haksızsın tutanak tutturmadağın için iyi olmuş sene olmuş 2020 her aldığınız ağır ve pahalı elektronik ürünü kargocu ile açmayı öğrenin ders oldu sana bidaha yapmassın

Vermese, neden böyle desinler?

haksızsın tutanak tutturmadağın için iyi olmuş sene olmuş 2020 her aldığınız ağır ve pahalı elektronik ürünü kargocu ile açmayı öğrenin ders oldu sana bidaha yapmassın
olan olmuş zaten
çözüme bakmak lazım
böylede yazmana gerek yok
ders almıştır adam zaten

nasıl konusuyon sen ya ? kargocuya bekle 2 dakika yukarda monitörü deneyelim dedik . kargocu bekleyemeyiz covid nedeniyle bi sıkıntı olursa iade edin dedi çekti gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle diyorlarsa veriyorlardır heralde rapor.
Vermese, neden böyle desinler?
internette aynı sorunu yaşayıp vermeyenlerin olduğunu ve yasal sürelerinin de öldüğünü gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ürün gelince avukat aile dostu ile görüşüp, beraber izlememiz gereken yolları izleyeceğiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,111
Üyeler
195,537
Son üye
albani
Geri