Sanada hayırlı olsun ilerde kullanırım diye tutacaktım ama satıcam 500e satmak iyi mi ?Ben test ettim ve çalışıyor sorunsuz. Alan herkese hayırlı olsun
Sanada hayırlı olsun ilerde kullanırım diye tutacaktım ama satıcam 500e satmak iyi mi ?Ben test ettim ve çalışıyor sorunsuz. Alan herkese hayırlı olsun
satacaksan 24 ay garantili hiç açmamışsın 500 den fazla edebilir 550-600 gibiSanada hayırlı olsun ilerde kullanırım diye tutacaktım ama satıcam 500e satmak iyi mi ?
B450 s2h varken kimse almaz sıfırı 628 tl zatensatacaksan 24 ay garantili hiç açmamışsın 500 den fazla edebilir 550-600 gibi
Bugün gelirse yarın alan kişiye teslim edicem muhtemelenBence 500 gayet iyi bir fiyat satacak olsam ben de o fiyata satardam yarı yarıya kar elde ediyorsun.
dün 680 tl idi o kartB450 s2h varken kimse almaz sıfırı 628 TL zaten
Eyw sanada hayırlı olsunHayırlısı olsun herkese. Benim de PSU geldi. Akşama takıp denemesini yapacağım kablo kalabalığından kurtarması çok iyi oldu...
Ana kartı kullanıyor musun ?Bence 500 gayet iyi bir fiyat satacak olsam ben de o fiyata satardam yarı yarıya kar elde ediyorsun.
Evet kullanıyorumAna kartı kullanıyor musun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu baya kişi tarafından görülmüş
Memnun musun ? Ve önceden hangi anakartı kullanıyordun ?Evet kullanıyorum
Abimin sisteminde kullanıyoruz şu an ilk anakartı. Memnunum.Memnun musun ? Ve önceden hangi anakartı kullanıyordun ?