Ben hepsinden aldım ama hiç biri verilmemiş nedense.Yok ya ona göre değil ki. Sadece ilk 50'de sipariş edenlerinki falan verilmiştir. Diğer partilerde sipariş edenlerinki iptal edilmiştir bence.
1 Tane ve üstü iptal oluyor galiba.Ben 2 tane aldım iptal ettiler
Herhalde.Ben hepsinden aldım ama hiç biri verilmemiş nedense.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 Tane ve üstü iptal oluyor galiba.
Yok ya 1 tane alanlarınki iptal olmuş. 2 tane alanların iptal olmuş. Belli stok vardı demek ki Trendyol fazladan stok açtı.1 Tane ve üstü iptal oluyor galiba.
2.sini etsinlerde neden 2sini iptal ediyorlar benim için Trendyol bitti ömür boyuBen hepsinden aldım ama hiç biri verilmemiş nedense.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 Tane ve üstü iptal oluyor galiba.
İyi 2.yi almamışım o zaman.Ben 2 tane aldım iptal ettiler
İyi ki bende almamışım alıp satmak aklıma gelmişti iyi oldu.İyi 2.yi almamışım o zaman.
trendyol=battık ne yapacağız hiç bilmiyoruz2.sini etsinlerde neden 2sini iptal ediyorlar benim için Trendyol bitti ömür boyu
Arena şubesi gözüküyor ben de hocam arene bilgisayar yazmıyor ki yollayan adı olarak.arkadaşlar sizdede öyle mi bende e-mail fatura attılar faturada trendyol yazıyor ama kargo takipte arena bilgisayar yolluyor gözüküyor
bende arena bilgisayar yazıyor kurye sitesinde faturada trendyolArena şubesi gözüküyor ben de hocam arene bilgisayar yazmıyor ki yollayan adı olarak.