🔥İndirim Trendyol 'da 7500 TL üzerine 750 TL indirim kodu

moodyleta

80+
Reaksiyon skoru
11
Sadece elektronik ürünlerinde geçerli olacak şekilde, bütün indirimlere ek 750 TL indirim kodu hediyesi var. Mastercard'lı kartınız varsa sitesine üye olup direkt kullanabiliyorsunuz.
Laptop, tabletlerde vs tertemiz indirim. Uygulamadan girdiğimde bana özel 200 tl kupon da verdi. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın derim.
Kampanya şeysi burada https://www.trendyol.com/s/mc-campaign

Ben aldım tskler

Eyvallah kral bende aldım

arkadaşlar pazaramada biriken maxmillerim 2 veya 3 ay 1000 TL Oluyor. 5.000 TL 1000 indirim. öneriniz varmı. neler alabilrim. nasıl değerlenderebilirim. biri fikri olursa iyi olur. maxmil kartı olan. transfer yapabilirim. üçretli.

Master kartımı kaydettim ama silver master kart logolu kartını kaydetmen lazım diyor , sadece master kart olması önemli değilmiş silver da olacakmış. Kodunu kullanmayacak olan varsa verebilirse çok sevinirim.

Son düzenleme:
Master kartımı kaydettim ama silver master kart logolu kartını kaydetmen lazım diyor , sadece master kart olması önemli değilmiş silver da olacakmış. Kodunu kullanmayacak olan varsa verebilirse çok sevinirim.
emin misin buna? katılım şartında öyle bir şey yazmıyor. 3 arkadaşıma ilettim direkt aldı. buradan da başka arkadaşlarda direkt aldım demiş. silver şartı yoktur bence

emin misin buna? katılım şartında öyle bir şey yazmıyor. 3 arkadaşıma ilettim direkt aldı. buradan da başka arkadaşlarda direkt aldım demiş. silver şartı yoktur bence
Var kanka silver şart

Hocam özelden yazarsan atıyım sana. Ben kullanmıycam.

Yenilenmiş se 2020 alayım dedim, satıcılardan birinin sitesini kontrol ettim, B grade se 2020 5800₺ , trendyolda 150₺ kupon +750 mastercard indirimi ile 6800₺ oluyor. Çoğu cihaz 7200₺ bandına düşmüş. Master indirimi olmuyor.
Araştırmaya devam ediyorum bakalım,uyguna se 2020 düşürürsem alacağım.

Arkadaşlar merhaba kod kullanmayacak olan hayırsever bir arkadaşımız benimle de paylaşabilir mi ? Okulumuzda kullanılmak üzere bir laptop alicaz bu indirime gerçekten ihtiyacımiz var ailelerdeki kartlar hep troy 😔

Geri