Trendyol ekran kartı iade

senjuin

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba. trendyoldan rtx 4060 aldım. bikaç saat boyunca test ettim ve özellikle last of us part 1 ve part 2de vrami yüzünden oyunu ne kadar optimize edersem edeyim akıcı bi deneyim yaşayamadım. fps dropları vs oluyordu. işlemcim i5 12400f. iade etmek istedigimde ise açılan ürünlerin 2. el duruma geçtigini ve iade edilmedigini söylediler. amazondan vs aldıgımda böyle bi sıkıntı yaşamamıştım. 14 gün koşulsuz şartsız cayma hakkı vs kalktı mı?

Trendyol’da iade koşulları genellikle 14 gün içinde cayma hakkı sunuyor, fakat ürün açıldığında veya kullanıldığında bazı satıcılar iade almayı kabul etmeyebiliyor. Bu durum genellikle ürünün "2. el" duruma geçmesiyle alakalı. Ancak, bazı durumlarda yasal haklarınız hala geçerli olabilir. Türkiye'deki mesafeli satış sözleşmelerine göre, 14 gün içerisinde ürünü iade etme hakkınız bulunuyor, ancak ürünün kullanılmamış ve orijinal ambalajında olması gerektiği belirtiliyor.

Kartı almadan önce hiç inceleme test falan bakmadan mı satın aldın? 10 15 bin tllik ürün alırken 2dk da olsa biraz araştırma yaparak almak gerekli bence. Aldığın üründe sorun yok. Kartın vramı düşük olduğu için droplar oluyor. Youtubeda 4060 test videolarına bakarsan görebilirsin. Satıcının iade almamasını anlıyorum. Sonuçta ürün sağlam ve çalışıyor. Ürün 2. el konumuna düştü.

Trendyol’da iade koşulları genellikle 14 gün içinde cayma hakkı sunuyor, fakat ürün açıldığında veya kullanıldığında bazı satıcılar iade almayı kabul etmeyebiliyor. Bu durum genellikle ürünün "2. el" duruma geçmesiyle alakalı. Ancak, bazı durumlarda yasal haklarınız hala geçerli olabilir. Türkiye'deki mesafeli satış sözleşmelerine göre, 14 gün içerisinde ürünü iade etme hakkınız bulunuyor, ancak ürünün kullanılmamış ve orijinal ambalajında olması gerektiği belirtiliyor.

Kartı almadan önce hiç inceleme test falan bakmadan mı satın aldın? 10 15 bin tllik ürün alırken 2dk da olsa biraz araştırma yaparak almak gerekli bence. Aldığın üründe sorun yok. Kartın vramı düşük olduğu için droplar oluyor. Youtubeda 4060 test videolarına bakarsan görebilirsin. Satıcının iade almamasını anlıyorum. Sonuçta ürün sağlam ve çalışıyor. Ürün 2. el konumuna düştü.
İncelemelerine baktım tabii ki. Ama %0.1 ve %1lik fpsi yaşamadan anlayamıyomuşsun malesef. ortalama fps her ne kadar normal gözükse de o %1 ve %0.1 fps vramden kaynaklı düşük olunca iğrenç bi his veriyor. nvidianın neden inatla hala 8gb vramli kart çıkardıgını anlamıyorum. 4060 o kadar güçlü bi kart olmadığı için sorun yaşamam demiştim yanlış yapmışım malesef.

Geri