Trendyol Express Kargomu getirmiyor?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,177
Arkadaşlar ben bursadayım normalde istanbuldan 1 günde gelmesi gereken kargo 2 gündür gelmedi ve işin garip tarafı ataşehirde olan kargo nasıl Esenyurt'ta gidebiliyor müşteri hizmetlerine soruyorum bot gibi aynı cevabı verip duruyolar ne yaapabilirim? trendyol expressi tercih etmeyin pttden beterler.
1756275092088.webp

1756275106182.webp

Arkadaşlar ben bursadayım normalde istanbuldan 1 günde gelmesi gereken kargo 2 gündür gelmedi ve işin garip tarafı ataşehirde olan kargo nasıl Esenyurt'ta gidebiliyor müşteri hizmetlerine soruyorum bot gibi aynı cevabı verip duruyolar ne yaapabilirim? trendyol expressi tercih etmeyin pttden beterler.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ilk defa ovmeyen birini gordum hocam ptt nin daha beter oldugunu dusunuyorum

ilk defa ovmeyen birini gordum hocam ptt nin daha beter oldugunu dusunuyorum
Şu ana kadar yaşadığım en kötü kargo deneyimiydi bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum ataşehir bursaya daha yakın değil mi nasıl esenyurta gidebiliyor çok saçma

Aynısını bende yaşadım kargoyu tamamen farkli yere birakip getirdik dediler asla bisey almam ordan kolay kolay

Satın aldığın pahalı bir ürün değilse kargodayken iptal et yeniden sipariş oluştur. Bu kargonun gelmesini beklersen daha uzun sürebilir. Gelmeme ihtimali de çok yüksek boşa zaman kaybetme

Satın aldığın pahalı bir ürün değilse kargodayken iptal et yeniden sipariş oluştur. Bu kargonun gelmesini beklersen daha uzun sürebilir. Gelmeme ihtimali de çok yüksek boşa zaman kaybetme
Aradım az önce bir daha, bugün esenyurttan çıkacak dediler, kargo da iptal ediliyor mu sipariş?

Hocam toplaya toplaya bursa şubeye gelecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,328
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri