Neler Yeni

Trendyol express nasıl?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hız konusunda nasıllar?
Teslimat merkezi : kuryenet yazıyor. Dağıtım ağı hepsijet gibi olmadığı için herhalde başka bir firma ile ortak.
Hız konusunda nasıllar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

18 aralık kargoya verildi. Tahmini teslimat 24 dio çok uzun değil mi?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kuryenet berbat bir şirket

"thorxium"

80+ Bronze
Hız konusunda nasıllar?
Teslimat merkezi : kuryenet yazıyor. Dağıtım ağı hepsijet gibi olmadığı için herhalde başka bir firma ile ortak.
Hız konusunda nasıllar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

18 aralık kargoya verildi. Tahmini teslimat 24 dio çok uzun değil mi?
Paparanın bir kargo şirketi vardı o çok kötü adamlara haftasonu evde yokuz diyorum adamlar 2 kez haftasonu gelip geri gittiler
Şuan hala aramadım kartta adım yazıyo bide.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuryenet berbat bir şirket
Sistemde şu an kargo hala yolda yani Adana'da değil. Onların teslimat merkezine giriş yaptığı zamandan itibaren ne kadar süre içinde dağıtım yaparlar?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sistemde şu an kargo hala yolda yani Adana'da değil. Onların teslimat merkezine giriş yaptığı zamandan itibaren ne kadar süre içinde dağıtım yaparlar?
Valla onu bilemem de benim kredi kartımı bana 1 ayda getirdiklerini bilirim. Sözde 10 günde geliyordu. Arıyorum muattap bulamıyorum. Muattap bulunca da yolda diyor başka bişey diyor geçiştiriyor.

Atyxah

80+ Silver
Bence güzel kayserideyim istanbuldan 3-4 güne geliyor kuryenetten de memnunum Trendyol expressten de tosla kart aldım doğrudan kuryenet getirdi 1 haftada kartı basıp gönderdiler bence güzel yurtiçiyle kapışır trendyol express

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Valla onu bilemem de benim kredi kartımı bana 1 ayda getirdiklerini bilirim. Sözde 10 günde geliyordu. Arıyorum muattap bulamıyorum. Muattap bulunca da yolda diyor başka bişey diyor geçiştiriyor.
Abi kart başka bir şey ya. Hani yine çok kötü tabi. Babamın paparayı 3 ay sonra geldi. Adam geldi agd papara vardı. Ben dedim ne paparası. İsim ne babamın adı. Babamı aradım baba papara kart geldi. O nedir ne zaman falan dedi. Unutmuştuk.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi kart başka bir şey ya. Hani yine çok kötü tabi. Babamın paparayı 3 ay sonra geldi. Adam geldi agd papara vardı. Ben dedim ne paparası. İsim ne babamın adı. Babamı aradım baba papara kart geldi. O nedir ne zaman falan dedi. Unutmuştuk.
Ya kart da olsa sonuçta getiren kuryenet firma aynı. Tez zamanda getirirler ürününü inşAllah.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya kart da olsa sonuçta getiren kuryenet firma aynı. Tez zamanda getirirler ürününü inşAllah.
İptal etmek istedim. Meğer illa kapıma gelmek zorundaymış. Hepsijet e o kadar saydırdım ama kargo kapına gelmeden iptal edip yol ortasında geri gönderen bir o bir de kolay gelsin var. Hep daha kötüsü.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Denizli'deyim. Trendyol kargolarım çoğunlukla kuryenet/ trendyol expressle geliyor. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Max. 3 günde getirirler her zaman. Tabi şubeden şubeye değişen bir durum bu. Çalışanlar kargocudan ziyade çoğunlukla şahsi aracıyla dağıtan kişiler olduğu için.

Top Bottom