Neler Yeni

Trendyol gelen indirim kuponları

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bu kuponlar istenilen herhangi bir üründe kullanılamıyor sanırsam illaki ürünleri gör sekmesinden mi seçeceğiz ürünlerimizi ?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Tam bilmiyorum fakat forumda açılan konuda görmüştüm sanırım sadece kıyafet saat gibi ürünlerde kullanılıyor.

LastXeon

80+ Bronze
35 tl vr gözlük alınabiliyo hani elektronik ürün yasaktı trendyol ben bidaha trend yol kullanmam dün herkezi kandırdı znt şimdide canlı destekle konuştum bana para yatır şöyle yap böyle yap alırsın diyo lan biz o kadar uğraştık birazda siz uğraşında bari indirim kuponlarını kulanabilelim 3 tane gönderdiler eyvalah lan ama hiçbişey alamıyoz bidaha kimseye önermem almamda çok saçma bir seti görselik ve çok fazla fiyatı düşmüş gibi gösterip bide insan kandırıyorlar lan 300 tl 100 tl düşmüş diğer sitelerde 80 tl ürün lan siz kimi koparıyonuz

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
35 TL vr gözlük alınabiliyo hani elektronik ürün yasaktı trendyol ben bidaha trend yol kullanmam dün herkezi kandırdı znt şimdide canlı destekle konuştum bana para yatır şöyle yap böyle yap alırsın diyo lan biz o kadar uğraştık birazda siz uğraşında bari indirim kuponlarını kulanabilelim 3 tane gönderdiler eyvalah lan ama hiçbişey alamıyoz bidaha kimseye önermem almamda çok saçma bir seti görselik ve çok fazla fiyatı düşmüş gibi gösterip bide insan kandırıyorlar lan 300 TL 100 TL düşmüş diğer sitelerde 80 TL ürün lan siz kimi koparıyonuz
sanadamı 35 tl geldi
normalde kaydetmen vardı?

Top Bottom