Neler Yeni

Trendyol Gibi Platformlardaki OEM Keylere Para Ödemeyin!

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu sitelerde sürüyle satıcı var. Bazı satıcılar gerçekten orijinal key satıyor. Diğerleride dediğiniz gibi bir nevi çalıntı key olarak geçiyor. HP, Asus, MSI tarzı üreticilere verilen key paketlerini bazı kişiler sızdırıyor.
Kimse 600-700 TL'lik keyi hayrına ucuza satmaz. Hepsi benzer mantıkla alınmış keyler.

Avolay

80+ Gold
daha yeni korsanı savunma saçmalığı demişlerdi bu konu onun üzerine çok iyi oldu :) . bu arada internetten satılan oemler sahte değil. adamlar direkt maile attıkları için paketlemesi bunun vergilendirmesi firma karı vs olmadığı için baya ucuza geliyor.
1000 liradan 19a iniyor , aynen bu kafayla devam

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes Öztürk
daha yeni korsanı savunma saçmalığı demişlerdi bu konu onun üzerine çok iyi oldu :) . bu arada internetten satılan oemler sahte değil. adamlar direkt maile attıkları için paketlemesi bunun vergilendirmesi firma karı vs olmadığı için baya ucuza geliyor.
Karton kutu 900 TL mi yani ?:D

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu anahatarlar KMS mantığıyla üretiliyor ya da Windows'un test için ürettiği anahtarlar.

Eğer gerçek Windows 10 almak istiyorsanız en aşağı 200 TL vermeniz lazım, kaldı ki bu Home sürümü için.

Ben kimseye al veya alma demiyorum ama bunları alıp da bir de ben korsan kullanmıyorum demeyin.
Hocam ben orjinal diye almıştım 80 TL ye şimdi ne yapicam

Lillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Arda
Dikkat ederseniz orijinal dedim sadece. Yasal tarzı bir şey demedim :) Üreticilere gelen keyler satılıyor. Zaten onlarında fiyatları 90-100 TL oluyor. Üreticilere de sahte anahtar asla verilmez.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim

Avolay

80+ Gold
Hocam ben orjinal diye almıştım 80 TL ye şimdi ne yapicam
Bir şey yapmayacaksınız :) adamlar bedava elde ettikleri şeyi size parayla sattılar :( Geçmiş olsun ancak keylerin tespit edilme oranı çok düşük sıkıntı çıkarmaz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

karton paketlenmesi ambalajlanma ücreti
üreticinin ülkesinden %40* vergi
kargolanma ücreti
gümrük vergileri
tekrardan satıcı firma vergilendirmesi türkiyede
satıcı firma karı
daha sayayım mı istersen bunlar hep katlanılarak gidiyor . istersen daha sayayım .
Senin dediğin mantıkta 20 liralık ürüne %5000 vergi-kar uygulaman gerek :)

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bir şey yapmayacaksınız :) adamlar bedava elde ettikleri şeyi size parayla sattılar :( Geçmiş olsun ancak keylerin tespit edilme oranı çok düşük sıkıntı çıkarmaz :)
Gerçi eskiden babam kendi kurduğu iş gerekçesiyle (2009-2010) ki yıllar 50 ye yakın CD li Windows almış kullanmamış çoğunu ona saysın Windows bey

Bupper

80+
Arkadaslar peki ben bir şey sormak istiyorum bu konuyla alakalı. Ben bozulan bilgisayarımda Windows 7'yi program ile etkinleştirmiştim. Şimdi yeni bir bilgisayar aldığımda Windows 10 için yine aynısı yaparsam Windows'un çevrimiçi şeylerini kullanabilir miyim acaba mağaza gibi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes Öztürk
karton paketlenmesi ambalajlanma ücreti
üreticinin ülkesinden %40* vergi
kargolanma ücreti
gümrük vergileri
tekrardan satıcı firma vergilendirmesi türkiyede
satıcı firma karı
daha sayayım mı istersen bunlar hep katlanılarak gidiyor . istersen daha sayayım .
O zaman bunu her ürün için düşün . Kanıtla cidden sitelerde 19 TL lik kodların gerçekliğini . O zaman adamlar neden kendi sitelerinden satmıyor 10 TL ye ? Adamlar nasıl elde ediyor orijinal kodu ve sana 19 TL ye satıyor ? Toplu sürüm konusunada gelicek olursak adamın 1000 TL lik kodun karını çıkarabilnmesi için binlerce satması lazım .

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim

Senin dediğin mantıkta 20 liralık ürüne %5000 vergi-kar uygulaman gerek :)
sanaşu videoyu atayım izle
hala reddediyor insanları yanlış bilgilniröeye devam edeceksen ben hepsini hesaplayıp yazacağım.

O zaman bunu her ürün için düşün . Kanıtla cidden sitelerde 19 TL lik kodların gerçekliğini . O zaman adamlar neden kendi sitelerinden satmıyor 10 TL ye ? Adamlar nasıl elde ediyor orijinal kodu ve sana 19 TL ye satıyor ? Toplu sürüm konusunada gelicek olursak adamın 1000 TL lik kodun karını çıkarabilnmesi için binlerce satması lazım .
dediğim ücretler alınıyor yazdım ya hepsini ek ücretler olarak adam kutuluyor cdye basıyor sonuç olarak bu fiyata geliyor . aşağıyalink attım bak istersen anlaamzsan yazarım tekrar.

Avolay

80+ Gold
Gerçi eskiden babam kendi kurduğu iş gerekçesiyle (2009-2010) ki yıllar 50 ye yakın CD li Windows almış kullanmamış çoğunu ona saysın Windows bey
Arkadaslar peki ben bir şey sormak istiyorum bu konuyla alakalı. Ben bozulan bilgisayarımda Windows 7'yi program ile etkinleştirmiştim. Şimdi yeni bir bilgisayar aldığımda Windows 10 için yine aynısı yaparsam Windows'un çevrimiçi şeylerini kullanabilir miyim acaba mağaza gibi?
Kullanılıyor yaptım

Microsoft TR'yi yalanlıyorsun bu arada :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,716
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom