Kaydedilme nerde?Görüntüle ile kaydedilme aynı şey değil.
Aynı şey değilse bunlar beyinsiz mi kaydedilme yerine görüntülenme koysunlarGörüntüle ile kaydedilme aynı şey değil.
Telefondan görünüyor bilgisayardan bilmiyorum.Kaydedilme nerde?
telefonda nerede reis ? ben mi körümTelefondan görünüyor bilgisayardan bilmiyorum.
ıphone ise kaydedilme değil görüntülenme gözüküyor ve aynı şey değil bluestacks ile denemeni tavsiye ederim eğer gmail yada şivre yazarken sorun yaşar isen bir boş sayfada gmailini yaz sonra kopyala giriş ekranındaki eposta yazma yerine sağ tıkla ve yapıştır şifrede aynı şekildeArkadaşlar bende 100 131 103 görüntülenme var 3 koleksiyonda.
Bu kaydedilme anlamına gelmiyor mu ?
Gelmiyor ise kaydedilme nerede yazıyor.
Favorilerim kısmına git koleksiyonlar kısmına gir orda görünür.telefonda nerede reis ? ben mi körüm
iphonede aynı şey değil mi o zaman reisıphone ise kaydedilme değil görüntülenme gözüküyor ve aynı şey değil bluestacks ile denemeni tavsiye ederim eğer gmail yada şivre yazarken sorun yaşar isen bir boş sayfada gmailini yaz sonra kopyala giriş ekranındaki eposta yazma yerine sağ tıkla ve yapıştır şifrede aynı şekilde
Mobil uygulamaya gir favorilerim kısmına gir üst taraftan koleksiyonları seç 3 koleksiyonun gözükür ve kaydetmeler yazar.telefonda nerede reis ? ben mi körüm
iphoneden giriyorum görüntülenme yazıyor.Mobil uygulamaya gir favorilerim kısmına gir üst taraftan koleksiyonları seç 3 koleksiyonun gözükür ve kaydetmeler yazar.
ne yani blustacks android emulatorü dediğim şeyi yap gözüküriphonede aynı şey değil mi o zaman reis
dediğimi yap olur bendede ıphone var öyle yaptımiphoneden giriyorum görüntülenme yazıyor.
güvenilir mi reis bluestacksne yani blustacks android emulatorü dediğim şeyi yap gözükür
evet güvenilir sen dediğimi yap olur bende öyle yaptım çünkü bir kusur yokgüvenilir mi reis bluestacks