merhaba bir arkadaş bana trendyol cüzdanında 500tl olan bir hesap satmak istiyor fiyatı 15tl ben çalıntı kartla alındığından şüphe ediyorum sizce alırsam sorun olurmu?
Çalıntı kart dostum kesinlikle uzak dur.merhaba bir arkadaş bana trendyol cüzdanında 500tl olan bir hesap satmak istiyor fiyatı 15tl ben çalıntı kartla alındığından şüphe ediyorum sizce alırsam sorun olurmu?
Kimse içinde 500₺ olan hesabı 15₺’ye satmaz. İşin içinde başka bir iş vardır.merhaba bir arkadaş bana trendyol cüzdanında 500tl olan bir hesap satmak istiyor fiyatı 15tl ben çalıntı kartla alındığından şüphe ediyorum sizce alırsam sorun olurmu?
Hocam trendyol cüzdanda onay kodu olmadan dokunamıyorsun o paraya.merhaba bir arkadaş bana trendyol cüzdanında 500tl olan bir hesap satmak istiyor fiyatı 15tl ben çalıntı kartla alındığından şüphe ediyorum sizce alırsam sorun olurmu?
Telefon numarasını da değiştirmek için yine onay kodu istiyor.Hocam trendyol cüzdanda onay kodu olmadan dokunamıyorsun o paraya.
kod değil hesap15₺ye satan birisi ancak 12 yaşında birisi olur, kimin bu devirde 15₺ye ihtiyacı olur ki. bir cips bile alınmıyor neden 500tllik kodu sana versin.