- En İyi Cevap
- 26
2 ay önceki dedim dostum, 1 ay önce 100 TL verdiler.Hayır 100tl vermişti ve trendyol cüzdana gelmişti.
2 ay önceki dedim dostum, 1 ay önce 100 TL verdiler.Hayır 100tl vermişti ve trendyol cüzdana gelmişti.
Geçen sefer demedim, 2 ay önce dedim.Geçen sefer öyle değildi dostum direkt hesaplara yattı aynı değil malesef.
Ama forumdakilerin bir çoğu bu farkı bilmiyor.en başta da böyleydi zaten değişmedi yani, önceki kampanyada direkt vermişlerdi ama bu kupon.
Onu bana vermemişlerdi bilmiyorum...2 ay önceki dedim dostum, 1 ay önce 100 TL verdiler.
Forumdaki bir çoğu arkadaş bu farkın farkında bile değil bu başlık onlar açısından çok önemliGeçen sefer demedim, 2 ay önce dedim.
Bana verdiler dostumOnu bana vermemişlerdi bilmiyorum...
Anlama ve okuma kabiliyeti olan herkes bilir bence.Ama forumdakilerin bir çoğu bu farkı bilmiyor.
Dostum ben zaten sana bir şey demiyorum ama eminim ki yollayan arkadaşların yüzde 90 ı bunun farkında değil buna eminim, bu başlık onlar açısından çok önemliAnlama ve okuma kabiliyeti olan herkes bilir bence.
Konuda kocaman kupon yazdım, sitede de kupon yazıyor.
Bir çoğu arkadaş bunu bilmiyor malesef...2 ay önce limitsiz 50 TL verdiler 50 TL ürün aldın mı 1 TL karşılığında alınıyordu geçen olanda direk 100 TL yatırdılar şimdi ise 100 TL olan ürünlerde geçerli 50 TL.