karberion
80+
- Reaksiyon skoru
- 171
hocam burda paylasilan kodlari kullandimKullanmayacağınız varsa özelden gönderebilirmisiniz hocam
hocam burda paylasilan kodlari kullandimKullanmayacağınız varsa özelden gönderebilirmisiniz hocam
SW3D4O2BCCJGIgece 12:00 son sanki
1000/250 lazım
gene yetisemedik awkSW3D4O2BCCJGI
Bios update yap ekstra olarak kioxia pro driver kur, güncelle. Muhakkak ssd pasif soğutucu yakın hocam çıplak kaldimi çıldırıyor yazınGaranti değil direk iade. 2. ssd olarak takayım dedim benim anakartta da sanırım bir sıkıntı var sürekli reset atıyor. Onu da garantiye göndermem gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakartın soğutucusnun vidalarını sıkmadan, termal macun yapışkanlığı ile tutturmuştum. Üşendim vidaları sıkmaya. Ekran kartını sökmeden denk getiremedim çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kupon sıkıntı değil ya işim görülseydi iyiydi. Tekrar deneyesim var fakat bilgisayarı sürekli reset attığı için kendi Windowsum'da çöküyor. Sistemi geri alarak zar zor düzeltiyorum.
Bios en son sürümde. Bugün yine söküp denedim reset attı. Hatta ekran kartını çıkartıp öyle denedim acaba ondan mı sıkıntı diye yine olmadı. Ekran kartını masan yere düşürdüm Allah'tan bir şey olmadı. Hala youtubede araştırıyorum sorunu bulamadım. Kendi ssd'me format atmayı gözüm yese VMD kapatıp öyle deneyeceğim. kioxia driver ile sorun çözüleceğini sanmam. Bazen windowsa geçmeden bile reset atıyor bilgisayar.Bios update yap ekstra olarak kioxia pro driver kur, güncelle. Muhakkak ssd pasif soğutucu yakın hocam çıplak kaldimi çıldırıyor yazın
trendyol hesabım bölümünde aşağıda kazı kazan var oradan günün belirli saatlerinde kazı kazan aktif oluyor 1 günlük bu tür kodlar veriyor her üründe kullanabiliyorsunArkadaşlar selam, konu hakkında bilgim yok bilgilendirebilir misiniz? bu kodlar nereden geliyor nerelerde kullanılabiliyor
2000'e 700 kupon çıktı bana geçen gün.3000/750 kupon 1 kere bile çıkmadı günlerdir, hiç çıkan var mı (100 tane falan hesap var)