Burada güzelce açıklanma yapılmış ekstra bir şey yapmaya gerek yok diye düşünüyorum:
26-27-28-29 Kasım takip ettiÄin satıcıları ve oluÅturduÄun koleksiyonları paylaÅ, 1000 TL deÄerinde alt limitli kuponlar kazan!
paylas.trendyol.com
Kısaca 3 adet koleksiyon oluşturup başkalarının kaydetmesi gerek bu yüzden bu konuda yaptığınız koleksiyonları atıp hem başkaları sizin yaptığınızı koleksiyonları kaydettip destek olabilir hem siz başkalarının yaptıklarını kaydederseniz başkaları size yardımcı olabilir ve sonunda 150 TL kazanabilirsiniz.
Benim koleksiyonlarım:
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.
ty.gl
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.
ty.gl
ty.gl
Ekleme: Bazı kişiler gördüğü halde kaydetme yapmamışım eğer yapmış olsalardı şu an 100 kişiye geçmesi gerekiyordu. Benim yaptığım kaydetmeleri buradan görebilirsiniz yaklaşık 40-45 kişi yapıyor:
Alıntıyı görüntüle