Mergen
80+ Bronze
Açabilirler ama açmazlar.Sırf fake hesap açtı diye yüzbinlerce insan ile uğraşırlar mı sence?Bu nasıl bir mesaj açarlar mı açmazlar mı kafam karıştı.
Açabilirler ama açmazlar.Sırf fake hesap açtı diye yüzbinlerce insan ile uğraşırlar mı sence?Bu nasıl bir mesaj açarlar mı açmazlar mı kafam karıştı.
Başlayacağım o zaman fake hesap işine.Açabilirler ama açmazlar.Sırf fake hesap açtı diye yüzbinlerce insan ile uğraşırlar mı sence?
Kolay geleBaşlayacağım o zaman fake hesap işine.
Hakları varsa neden açmasınlar?Hakları var ama açmazlar.
2 3 saate biter ama içimde bir korku yok değil.Kolay gele
Sadece birkaç bin insan olsa hade neyse, yüzbinlerce kişi fake hesap açmıştır, sence sırf bu yüzden o kadar insanla uğraşırlar mı? en kötü parayı vermezler.Hakları varsa neden açmasınlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 3 saate biter ama içimde bir korku yok değil.
Ben emin olamadım ama yasin diyorsa doğrudur.
Yeniden fake hesap açsam mı kararsız kaldım.
Birsürü dediğiniz 50 60 tane sayılır mı.?
Anaa, iyiymiş o zaman!
Bilmem artık SS al bir dava olursa delil olarak kulanırdınBirsürü dediğiniz 50 60 tane sayılır mı.?
Ben bunun SS ini alırım. Dava açarlarsa gösteririmBirsürü dediğiniz 50 60 tane sayılır mı.?
BendeBen bunun SS ini alırım. Dava açarlarsa gösteririm
bısey geldı aklıma bı sıte var boyle dıyelım bı sıteye kayıt olacaksın ama onun bıldırımlerını almak ıstemıyorum sana oto fake hesap olsuturuyor hemen onunla yapabılırsınız benceBirsürü dediğiniz 50 60 tane sayılır mı.?
Bunun şerefine bir kaydedermisinBen bunun SS ini alırım. Dava açarlarsa gösteririm