Neler Yeni

Trendyol Ne Demek İstedi

IMG-20230924-WA0013.jpg

• Konu Sahibi Konu Sahibi
heyecan arıyorsun herhalde hayatında bol şans :kekw:
Heyecan değil özgür yorum yapamaz mı hiç kimse bu ülkede? Adama 16 bin lik ürün yolluyorum ama bana 15450 düşüyor ve kargoyu da ben ödüyorum oda 150 tl haksız mıyım yani

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ban yemek istemişsin olay belli tamam çok komisyon kesiyorsunuz yazda niye yaptığın kural dışı şeyi söylüyorsun :D

Ban yemek istemişsin olay belli tamam çok komisyon kesiyorsunuz yazda niye yaptığın kural dışı şeyi söylüyorsun :D
Kural dışı şey ne hiç haberim yok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlara baktım biriside gardrops bundan daha iyi demiş ona niye aynı yorumu yapmadı trendyol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlara baktım biriside gardrops bundan daha iyi demiş ona niye aynı yorumu yapmadı trendyol

WhoCares

80+ Gold
Heyecan değil özgür yorum yapamaz mı hiç kimse bu ülkede? Adama 16 bin lik ürün yolluyorum ama bana 15450 düşüyor ve kargoyu da ben ödüyorum oda 150 TL haksız mıyım yani
firma politikası bir şey diyemem beğenmiyorsan kullanmazsın ama senin bu yazdıkların diğer şirketlerin reklamını yapip diğer şirketi itibarini zedeleme amaçlı diyip ihtarname çekip maddi tazminat açabilirler dikkat etmek lazım :kekw:

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sahibindene çekmeye çalışıyorsun işte özelikle dolap bu konuda çok sıkı mesela adama konumunu soruyorsun ilanın altında dolap bile uyarıyor başka bir yere yönlendirme yapmayınız ( Elden almayınız ) gibi yani bizim sorumluğumuzda değil demek istiyor.

Top Bottom