ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
Dava açılır mıHesabını falan banlarlar onu demek istemişler bence
SanmıyorumDava açılır mı
Heyecan değil özgür yorum yapamaz mı hiç kimse bu ülkede? Adama 16 bin lik ürün yolluyorum ama bana 15450 düşüyor ve kargoyu da ben ödüyorum oda 150 tl haksız mıyım yaniheyecan arıyorsun herhalde hayatında bol şans
HAYIRDava açılır mı
Kural dışı şey ne hiç haberim yokBan yemek istemişsin olay belli tamam çok komisyon kesiyorsunuz yazda niye yaptığın kural dışı şeyi söylüyorsun
Yorumlara baktım biriside gardrops bundan daha iyi demiş ona niye aynı yorumu yapmadı trendyolKural dışı şey ne hiç haberim yok
Yorumlara baktım biriside gardrops bundan daha iyi demiş ona niye aynı yorumu yapmadı trendyolKural dışı şey ne hiç haberim yok
firma politikası bir şey diyemem beğenmiyorsan kullanmazsın ama senin bu yazdıkların diğer şirketlerin reklamını yapip diğer şirketi itibarini zedeleme amaçlı diyip ihtarname çekip maddi tazminat açabilirler dikkat etmek lazımHeyecan değil özgür yorum yapamaz mı hiç kimse bu ülkede? Adama 16 bin lik ürün yolluyorum ama bana 15450 düşüyor ve kargoyu da ben ödüyorum oda 150 TL haksız mıyım yani
Sahibindene çekmeye çalışıyorsun işte özelikle dolap bu konuda çok sıkı mesela adama konumunu soruyorsun ilanın altında dolap bile uyarıyor başka bir yere yönlendirme yapmayınız ( Elden almayınız ) gibi yani bizim sorumluğumuzda değil demek istiyor.Kural dışı şey ne hiç haberim yok