ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani benimkinden daha köyü yorumlar var onlara neden aksiyon yorumu gelmemiş
Bu arada yorumu sildim
akademi.trendyol.com
akademi.trendyol.com
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yorumu sildim
Trendyol Satıcı Kuralları ve Cezai İşlemler Nelerdir?
Trendyol’da satıcı olmak isteyen işletmelerin şirketin belirlediği kurallara uymaları gerekmektedir. Trendyol’un itibarına zarar verecek aksiyonlardan kaçınmalı, siparişlerini doğru, eksiksiz ve zamanında teslim etmelidir. Operasyonu aksatmamalı, ürünleri orijinal olmalı ve başka platformlara yönlendirici reklam ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmamalıdır. Aksi takdirde Trendyol tarafından cezai şart altında bırakılıp, mağazalarının kapanmasına neden olabilirler.
Kanka bak bunların hepsi eleştiri sayılabilir işte hani diyorum ya itopyanın yorumuna incehesap daha hızlı veya güvenilir yazmak gibi bir şey bunlar. Sen orada ben ürünü ekliyorum dolaba ama satış için gardroba veya letgoya yönlendiriyorum dediğin için böyle yazmışlar sana.
İyi Ticaret Sistemine Uyumun Sağlanması - Satıcı Bilgi Merkezi
İyi Ticaret Sistemi, adil ve işbirlikçi ticaretin sağlanması, satıcı ve müşteri haklarının korunması amacıyla geliştirilen sistemdir.
Kanka bak bunların hepsi eleştiri sayılabilir işte hani diyorum ya itopyanın yorumuna incehesap daha hızlı veya güvenilir yazmak gibi bir şey bunlar. Sen orada ben ürünü ekliyorum dolaba ama satış için gardroba veya letgoya yönlendiriyorum dediğin için böyle yazmışlar sana.
İyi Ticaret Sistemine Uyumun Sağlanması - Satıcı Bilgi Merkezi
İyi Ticaret Sistemi, adil ve işbirlikçi ticaretin sağlanması, satıcı ve müşteri haklarının korunması amacıyla geliştirilen sistemdir.
Farklı platformlara yönlendirme | Elden satış, vitrin olarak kullanma, farklı uygulamalara yönlendirme | Ürünler derhal kapatılır. Üye 2 kez uyarılır. Üye, davranışı ilk tekrarında 1 hafta, ikinci tekrarında 1 ay süre ile askıya alınır; üçüncü tekrarında derhal ve kalıcı olarak kapatılır. İlişkili üyelerin tespit edilmesi halinde bu üyeler de derhal ve kalıcı olarak kapatılır. Dolap’ı vitrin gibi kullanmak amaçlı ve sadece müşteri çekmek için üyelik oluşturan kişilerin tespit edilmesi halinde Üye uyarılır, davranışın tekrarlanması halinde Üye derhal ve kalıcı olarak kapatılır. İlişkili üyelerin tespit edilmesi halinde bu üyeler de derhal ve kalıcı olarak kapatılır. |
Son düzenleme: