Neler Yeni

Trendyol neden calismiyor

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Bir seyler siparis ettim bugun 12 civarindan beri giremiyorum bir hata olustu diyor silip yukledim duzelmedi baska bu sorunu yasayan var mi

Son düzenleme:

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Deniz Bey
şuan açılıyor sıkıntı yok

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Deniz Bey

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama bendede calisiyo
Sevgili arkadaslar ben siz de calisiyor mu demiyorum zaten banane siz de calisiyorsa ben de calismiyor baskasi da yasiyor mu ayni sorunu cozumu bilen var mi diye soruyorum yazmak icin yazmayin su forumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Sevgili arkadaslar ben siz de calisiyor mu demiyorum zaten banane siz de calisiyorsa ben de calismiyor baskasi da yasiyor mu ayni sorunu cozumu bilen var mi diye soruyorum yazmak icin yazmayin su forumda
Ne alingan adamsin ya bizde calisiyo yazdik genel degil problem onu aciga cikartmak icin

louis bloom

80+ Silver
reis harbi bende tilt oldum senin yerine :D her neyse konuya gelecek olursak tarayicida aciliyor demissin tarayicidan gir canli destege baglan 24/7 aciklar oradan sorunu yaz hallediyorlar hemen

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
üstte ki arkadaşta yazmış zaten?
Ben ustteki arkadas degilim ben benim
images (3).jpeg

Top Bottom