Neler Yeni

AULA F75 KLAVYE ISIK YANIYOR AMA CALISMIYOR

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bi nevi open source firmware gibi. Mesela aulanınki gibi çöp yazılımlara ihtiyaç duymadan ;
Buradan key remapping (uygulamalar gibi kısıtlı tuş atamaları değil) yapabiliyorsunuz. Örneğin knobun işlevi, fn tuşlarının işlevi vs.
Rgb konusunda direkt sınırı yok, open source olduğu için oyunlarla entegre, screen ambilight rgb modları kullanabiliyorsun.
Uygulama vs indirmene gerek yok, tarayıcı üzerinden oluyor.
Bu sonradan gelebilir mi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
yusuf ecer
Bu sonradan gelebilir mi?
Çok zor, masraflı biraz qmk. Bi de trimode(bluetooth-wireless-wired) klavyelerde qmk normalde olmuyor, bazı klavyelerde var o da cracked gibi bi nevi. Keychrone klavyelerin bu kadar pahalı olma sebebi de trimode qmk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam senin bu klavye ile ilgili vlog çekmen gerekiyor herhalde ahahah sen olmasan herkes klavyeyi çöpe atacak
Ürün incelemeyi seviyorum da ürün bulmak zor ya :D

Ryboi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin gökalp
Bende sorun devam ediyor dediklerinizi yaptım ancak hala çalışmıyor klavye düzelirse updatelerim

Çok zor, masraflı biraz qmk. Bi de trimode(bluetooth-wireless-wired) klavyelerde qmk normalde olmuyor, bazı klavyelerde var o da cracked gibi bi nevi. Keychrone klavyelerin bu kadar pahalı olma sebebi de trimode qmk.

Ürün incelemeyi seviyorum da ürün bulmak zor ya :D
Dediklerinizi uyguladım ancak bi sonuca ulaşamadım ne önerirsiniz başka acaba

Bende sorun devam ediyor dediklerinizi yaptım ancak hala çalışmıyor klavye düzelirse updatelerim

Dediklerinizi uyguladım ancak bi sonuca ulaşamadım ne önerirsiniz başka acaba
Şimdi oldu saçma bi şekilde bişeyler denedim sağolun

Son düzenleme:

Furk4n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan
Klavyeyi pcye kablolu tak,
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=2&_sid=2308ab8cf&_ss=r bunu kur pass diyince kapat klavyenin kablosunu çıkar geri tak düzelcek aynı so
Klavyeyi pcye kablolu tak,
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=2&_sid=2308ab8cf&_ss=r bunu kur pass diyince kapat klavyenin kablosunu çıkar geri tak düzelcek
Aynı sorunu yasıyodum reıs duzeldı adamsın

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
yusuf ecer
Rica ederim

Top Bottom