❌İndirim Bitti! 🔥TRENDYOL NOTHİNG PHONE 1 9999 TL

TEKNOSADA ŞUAN 9999 TL

Link: https://www.teknosa.com/nothing-pho...ye-garantili-p-780010378?shopId=2562&v=1.28.1

(güvenlik muhabbeti yapacak arkadaş gelme git tr den yaşanmış örnek ver forumda bahsedilen veya şikayet varda bulunan. Git araştır böyle böyle olay yaşadım hiçbir apk da kurmadım hiçbir kötü amaçlı siteye linke basmadım diyen birini bul getir. Xiaomi mi note 10 dan geçtim bu cihaza, 6 yıldır android 9 sonra 10 son 4 yıldır da android 11 kullanıyorum, yükleyemediğim hiçbir uygulama yok, hala uygulamalar android 9 desteğini sürdürmeye devam ediyor şuan android 13 deyim çünkü pilin en iyi gittiği sürüm bu (wifide 120 hz de 7 buçuk saat 60 hz de 10 saat gidiyor pil, full mobil veride ise toplam süreden 1 saat az gidiyor). Neyse şunu diyeceğim android 13'ün daha en az 20 yıl uygulama destek garantisi var banka uygulamanızı da rahatça kullanırsınız, AYRICA LineageOs'ın resmi olarak destek verdiği cihazlardan biridir bu telefon, yani android 18-19 kadar yolu var. Root ve bootloader ile uğraşmadığınız için de cihazınız yurt içi olup yurt içi olmaya devam edecek şekilde lineageos rom kurabilirsiniz elinizde laptop olsun yeter. Kusura bakmayın çok uzattım sadece arkadaşa sinir oldum
Televizyon indirimlerinden bide şu telefon indiriminden yoruldum sayfayı yeniledikçe yenisi fırlıyo

Nothing telefonların bazı modellerinde zorunlu reklam vb. şikayetler duydum kısa bir zaman önce. Alacak olan arkadaşlar bunu bir araştırsın almadan önce.

kırılmaz cam olmayan telefonların epeyden ekran ve genişliğine bakarak, benzer modellerin ucuz bir kırılmazı alıp takabilirsiniz. telefoncular da öyle yapıyor zaten

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link verme şansın varmı kılıf ile ekran koruyucusu bende temudan alabilirim

sanırım ekran koruyucu kendinde vardı ama bulamadım nerden aldıysam belki de trden aldım onu

bu telefonu kullanan arkadaşlar kılıf ve kırılmaz cam tavsiye edebilirmi tşklr
Üstünde cam iyi, kılıf da kutudan çıkan yeterli, ben ek olarak pazaramadan 140 liraya arkasındaki cam için kırılmaz cam aldım

Nothing telefonların bazı modellerinde zorunlu reklam vb. şikayetler duydum kısa bir zaman önce. Alacak olan arkadaşlar bunu bir araştırsın almadan önce.
Öyle bir şey yok, nothing os 4.0 ile gelecek ama bu cihaz 4.0 sürümü almayacak zaten

9499 a almadım şimdi alasım geldi açıklamalardan sonra.
Sizce tecno camon 40 pro mu yoksa bu mu?
Garanti ve ziraat kartınız varsa 500tl iade alabilirsiniz kampanyalara katılarak. Fiyatları aynıysa tecno camon 40 pro daha yeni ve alınır herhalde veya başka cihaz alabilirsiniz yt alabiliyorsanız.

Üstünde cam iyi, kılıf da kutudan çıkan yeterli, ben ek olarak pazaramadan 140 liraya arkasındaki cam için kırılmaz cam aldım

Öyle bir şey yok, nothing os 4.0 ile gelecek ama bu cihaz 4.0 sürümü almayacak zaten

bir şey sorucam amazondan kılıf alıcamda 163 tl diyor alışverişi tamamlayınca 356 tl ye çıkıyor neden böyle oluyor ?

Ekler

• 356 kılıf.webp
    356 kılıf.webp
    71.9 KB · Hit: 46

bir şey sorucam amazondan kılıf alıcamda 163 tl diyor alışverişi tamamlayınca 356 tl ye çıkıyor neden böyle oluyor ?
Yurt dışı vergi ve kargo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,403
Üyeler
184,619
Son üye
luciferina
Geri