TeşekkürlerMesaj otomatik birleştirildi:
Son kişide sizsiniz.
bu girmez hocam.Kendi konumu bulamadım neyse burada sürünmek yerine telegram gruplarından hızlıca 25 kaydetmeye ulaşabilirsiniz
bildiğim kadarıyla reklama girmiyor
Kendiniz ayrı bir konu açarak bunu paylaşabilirsiniz zaten ? Benim konuyu kirletmek neden acaba? Herkes biliyor böylede kaydetme yapılabileceğini zaten benim burdaki amaç hızlıca beklemeden yapmak.Kendi konumu bulamadım neyse burada sürünmek yerine telegram gruplarından hızlıca 25 kaydetmeye ulaşabilirsiniz
bildiğim kadarıyla reklama girmiyor
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim.Admin arkadaşlar konuyu başka bir bölüme taşıyabilirse sorun olmaz.Bunun için ikinci el konusu acsaydınız?
Kendi konum kaybolmasa orada paylaşacaktım zaten bu işlemi ücretli şekilde yaptığınızıda sonradan farkettim kusura bakmayınKendiniz ayrı bir konu açarak bunu paylaşabilirsiniz zaten ? Benim konuyu kirletmek neden acaba? Herkes biliyor böylede kaydetme yapılabileceğini zaten benim burdaki amaç hızlıca beklemeden yapmak.
Hocam sizin işlem bitti.Kaydetmeler bir süre sonra koleksiyonda gözüküyor.Kaydetmeler gözükünce ekran resmi atarsanız seviirm.
@Mehmet Yılmaz@Emir Aydın Hocam bu konuyu 3-4 gün önce açmıştım ve bu sabah sıcak fırsatlarda gözüküyordu açtığım konular arasında göremedim ne olduğu hakkında bilginiz var mı?
Edit: Konu benimkinden farklıymış ama bu benim paylaş kazan konumun kaybolduğu gerçeğini değiştirmez
Hocam sizin işlem bitti.Kaydetmeler bir süre sonra koleksiyonda gözüküyor.Kaydetmeler gözükünce ekran resmi atarsanız seviirm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar söyleiğim arkadaşların koleksiyonlarına gerekli işlemi yaptım.1-2 saate büyük ihtimalle kaydetme sayısı güncellenmiş olur.O zaman buraya ss atarsanız sevinirim.İyi akşamlar.