trendyol paylaş kazan kampanyası nedir ?

Koleksiyonun 50 kaydedilmeye ulaştığında 50tl lik kupon veriyordu trendyol. Ama bitti.

Oluşturduğun koleksiyonun linkini paylaşıyorsun, yeterli kaydedilmeye ulaşırsan kampanyanın durumuna göre direkt cüzdan parası veriyor, yani direkt harcayabiliyorsun. Duruma göre de kupon veriyor ve örneğin 50 TL'lik bir ürünü 1 TL'ye alabiliyorsun.

Son düzenleme:
ne zamam başlar?
Ağustostan beri her ay yapılıyor. En iyi ihtimalle 16 gün var diyebiliriz, ama tahminimce 22 gün sonra filan olur.
Tabi Trendyol bu geleneği devam ettirirse olacak.
Ağustosta 150 TL, Eylülde 100 TL, Ekimde 50 TL verdi. Yani Kasım'da hiç yapmayabilir, belki de 50 TL yapabilir.

Ağustostan beri her ay yapılıyor. En iyi ihtimalle 16 gün var diyebiliriz, ama tahminimce 22 gün sonra filan olur.
Tabi Trendyol bu geleneği devam ettirirse olacak.
Ağustosta 150 TL, Eylülde 100 TL, Ekimde 50 TL verdi. Yani Kasım'da hiç yapmayabilir, belki de 50 TL yapabilir.
Hepsiburada'yı geçmek istiyorsa yapacak tırtyol.

Hepsiburada'yı geçmek istiyorsa yapacak tırtyol.
Hepsiburadayi kolay kolay geçeceğini sanmıyorum. Hepsiburada nın yiyecek sektörüne girip carfursa ile anlasmasi;
Verdiği güven
Yerini kolay kolaykaptirmaz.

Hepsibhradayi kolay kolay geçeceğini sanmıyorum. Hepsiburada nın yiyecek sektörüne girip carfursa ile anlasmasi;
Verdiği güven
Yerini kolay kolaykaptirmaz.
Trendyol da Migros ile anlaşmalı diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,099
Üyeler
190,508
Son üye
Hulya147258
Geri