Bende de 46 liralık üründe öyle ama sanırım 50 lira üstü ürünlerde farklı oluyor çünkü 75 liralık ürün seçiyorum 35 lira ödeme çıkıyor (kargo parası kesiyor)Maske alırkenki resmi attım size bende bir sıkıntı yok.
Bende de 46 liralık üründe öyle ama sanırım 50 lira üstü ürünlerde farklı oluyor çünkü 75 liralık ürün seçiyorum 35 lira ödeme çıkıyor (kargo parası kesiyor)Maske alırkenki resmi attım size bende bir sıkıntı yok.
Yav o kadar uğraştık benim 80 küsür kaydettiğim vardı gelmezse emeğe yazık gerçektenÇıkmışlar, gelmeme ihtimali var.
Direk katt secenegi çıkıyor cuzdandan nasil odeyecegimAynen öyle.
Cuzdanina bak alta kaydir gelmistirKampanyadan ödülü alan kişi var mı?
Bende hicbir sekilde kupon cikmiuor50 TL altında ürün alabiliyorum 100 TL ve üzeri üründe kupon çıkmıyor sizdede öylemi
Oluyor aslında.Ben aldımda kıyafet almicaksanız bir **** yaramıyor
Oluyor aslında.
Mesela bu, 1 TL oluyor.
Xiaomi Orjinal Siyah 1 More Mi Piston Basic Edition (yassı) Kulakiçi Kulaklık Mı-pstn-basıc-syh Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Xiaomi Orjinal Siyah 1 More Mi Piston Basic Edition (yassı) Kulakiçi Kulaklık Mı-pstn-basıc-syh yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende bunu bile ekledigimde fiyat ayniOluyor aslında.
Mesela bu, 1 TL oluyor.
Xiaomi Orjinal Siyah 1 More Mi Piston Basic Edition (yassı) Kulakiçi Kulaklık Mı-pstn-basıc-syh Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Xiaomi Orjinal Siyah 1 More Mi Piston Basic Edition (yassı) Kulakiçi Kulaklık Mı-pstn-basıc-syh yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
30 şey eklediğin için olabilir mi?Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bunu bile ekledigimde fiyat ayni
Ya yok onlari isaretlemedim onlar sepette bekliyor ondan mi ki30 şey eklediğin için olabilir mi?