6 Ekim tarihinde başlayan paylaş kazan kampanyasında arkadaşım bir ürün alacaktı bende ona link attım ( kampanyadan yararlanmak için) ve arkadaş ürünü yanı başımda satın aldı. Bana o üründen 130tllik kupon gelmesi gerekiyordu ve bugün hesaba tanımlanması gerekiyordu. Bu sabab Trendyolasistan a mesaj attım ve hesaba tanımlanmadığını belirttim onlarda gün içinde tanımlanmazsa birdaha yazmamı söylediler. Saat 7 gibi tekrar yazdım fakat kuponların hesaplara tanımlandığını daha fazla tanımlama olmayacağını ve şartlara uymadığım için bana kupon gelmediğini söylediler. Arkadaşım aldığı ürünü ne iptal etti ne iade etti bütün şartları sağlasam da kupon gelmedi ve sabah gün içinde gelmezse birdaha mesaj yazın demelerinin nedeni demekki iş işten geçti demekmiş. Trendyolu ne kadar sevsemde kampanyaları yönetemiyor. Geçen paylaş kazan kampanyasında da bazılarına 2-3 er tane 100liralık kupon gitti bazı kişilere hiç gitmedi. Keşke daha düzgün bir destekleri olsa ve asistan adını verdikleri insanlar kopyala yapıştır işinden daha fazla yardımcı olsaydı.