reis fake hesap açarak kasanlarada geldi miSadece arkadaşlarıma gönderdim ? Ayrıca herkes fake hesap açmadı haberin olsun. Mesela ben.
reis fake hesap açarak kasanlarada geldi miSadece arkadaşlarıma gönderdim ? Ayrıca herkes fake hesap açmadı haberin olsun. Mesela ben.
Senin yazık kafana sen uğraşıyorsun o kadar düşün t6 ultra alıcaksın ucuza gelsin diye 2 3 saat uğraşıyorsun kurallarda da cüzdana gelicek diyor . Ama ayrı ayrı geliyor . Sözünü tutmalıydılar.
Gelmedi.reis fake hesap açarak kasanlarada geldi mi
Dostum telegram'da ki kişilerde fake.Ben dahil çoğu kişi haksız kazanç yapmadık, görsel benim değil zaten.
@RevDeisDou nun, @ByEfe04 de olmak üzere telegramda kastık.
Fake olmadan birbirimize atarak kastık, zaten fake açanlara vermediler.
O yüzden fake açan kişi böyle bir resim atamaz, boş yere sallama.
Ek olarak belki olur diye fake de kasmıştım, ona gelmedi zaten.
Oh iyi olmuş çakallaraGelmedi.
ama bu kuponu nerelerde kullanabileceğimizide söylemedi ona göre yapardık sırf kıyafet ve makyaj malzemesi için kullanıldığını söyleselerdi ona göre yapardık bize söylenen bu paralar direk cüzdana gidicektiAdamlar sana ''Bu koleksiyonlardan gelen para ile elektronik eşyaları alabileceksiniz'' diye bir şey dedi mi ?
Neden boşa gitsin?HAHAAAHAHAHAHHAAHHA aga sizin emekler boşa gitti :/ ona üzüldüm
Kupon olarak vericez dedi miAdamlar sana ''Bu koleksiyonlardan gelen para ile elektronik eşyaları alabileceksiniz'' diye bir şey dedi mi ?
Fakat geldi, çoğu kişi kendi hesabını atıp yapıyor.Dostum telegram'da ki kişilerde fake.
mousepad bile alamıyorum ışıklı diye.Neden boşa gitsin?
Beleşe 3 tane 50 TL lik ürün alabiliyoruz?
hayır değiller bana para geldi ama işte parça parçaDostum telegram'da ki kişilerde fake.
ama bu kuponu nerelerde kullanabileceğimizide söylemedi ona göre yapardık sırf kıyafet ve makyaj malzemesi için kullanıldığını söyleselerdi ona göre yapardık bize söylenen bu paralar direk cüzdana gidicekti
Neyse kanka byefe dava açacak zatenFakat geldi, çoğu kişi kendi hesabını atıp yapıyor.
Fake pek yok, olsa da çok az.
Trendyol izin vermiş demek ki azınlıkta ise.