Peter B. Parker
80+
- Reaksiyon skoru
- 193
kullanan var mı yıllık aidat falan alıyor mu çıkartmayı düşünüyorum
bende o yüzden almak istiyorum daha önce qnb kartım olmadı bişey olmaz heralde. 18 yaşındayım verirler mi senceAlıntıyı görüntüle
parapuan için aldım kullandım kolay kolay daha kullanmam çünkü mesela a kartına qnb kartından daha fazla taksit imkanı verdiği oluyor
kimlikte imza varsa öğrenciysen verirlerbende o yüzden almak istiyorum daha önce qnb kartım olmadı bişey olmaz heralde. 18 yaşındayım verirler mi sence
kimlikte imza yokkimlikte imza varsa öğrenciysen verirler
kimlikte imza olması gerekiyor kart içinkimlikte imza yok
kaç k limitin varAlıntıyı görüntüle
parapuan için aldım kullandım kolay kolay daha kullanmam çünkü mesela a kartına qnb kartından daha fazla taksit imkanı verdiği oluyor
peki alirken goruntulu gorusmemi yapiyolar yoksa sadece basvuruyoz mukimlikte imza olması gerekiyor kart için
görüntülü görüşme yapman gerekiyorpeki alirken goruntulu gorusmemi yapiyolar yoksa sadece basvuruyoz mu
5700 verdiler garanti de 25k yapı da 10k var diyedirkaç k limitin var
5700 e 5070 9060 XT 9070 XT li sistem alınmaz ki 10 taksit onun için lazımsa limitini artırmanı öneririmgörüntülü görüşme yapman gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5700 verdiler garanti de 25k yapı da 10k var diyedir
yok direkt sistem almak gibi bir amacım yok parça parça topluyorum 1k parapuan varı görünce anakartı daha ucuza getiririm dedim başka kartlara 9 ay varken qnb trendyola 6 ayı görünce vazgeçtim steelseries earbuds aldım taksiti bitince kapatırım qnb avantajsız 3 ay bile verdiği yok garanti ile 9 ay taksitle 12kya 9700x çektim 1k puan dışı pek albenisi yok b850m alayım diyorum başka yerlerde 6 ay taksitle 6.5kya satılıyor trendyolda 3 ay taksit 7.5k5700 e 5070 9060 XT 9070 XT li sistem alınmaz ki 10 taksit onun için lazımsa limitini artırmanı öneririm
Garanti dediginiz garanti bbva mı bu arada şimdiden hayırlı olsunyok direkt sistem almak gibi bir amacım yok parça parça topluyorum 1k parapuan varı görünce anakartı daha ucuza getiririm dedim başka kartlara 9 ay varken qnb trendyola 6 ayı görünce vazgeçtim steelseries earbuds aldım taksiti bitince kapatırım qnb avantajsız 3 ay bile verdiği yok garanti ile 9 ay taksitle 12kya 9700x çektim 1k puan dışı pek albenisi yok b850m alayım diyorum başka yerlerde 6 ay taksitle 6.5kya satılıyor trendyolda 3 ay taksit 7.5k
garanti bbva, teşekkür ederimGaranti dediginiz garanti bbva mı bu arada şimdiden hayırlı olsun